С празнична програма децата и младежите, посещаващи Дневен център за

...
С празнична програма децата и младежите, посещаващи Дневен център за
Коментари Харесай

С празнична програма деца и младежи от уязвими групи посрещнаха Дядо Коледа

С празнична стратегия децата и младежите, посещаващи Дневен център за поддръжка на деца и младежи с увреждания и техните фамилии, Дневен център за поддръжка на деца и младежи с тежки множествени увреждания и техните фамилии и Център за социална поддръжка в Община Благоевград посрещнаха Дядо Коледа.

Чувалът на Добрия Старец бе цялостен с дарове, обезпечени от Община Благоевград и Сдружение „ Операция: Плюшено мече “. За всички имаше питка с шансове и лакомства.

Тържеството бе квалифицирано с обич и грижа от ръководителите и работещите в центровете.

Трите обществени услуги – Дневен център за поддръжка на деца и младежи с увреждания и техните фамилии, Дневен център за поддръжка на деца и младежи с тежки множествени увреждания и техните фамилии и Център за социална поддръжка, намиращи се на ул. „ Братя Миладинови “ № 23 са разкрити по план на Община Благоевград „ Нови обществени услуги за деца и младежи в Община Благоевград “, Договор №BG05M9OP001-2.019-0024-С01, Процедура „ Продължаваща поддръжка за деинституционализация на децата и младежите – ЕТАП 2 – даване на обществени и интегрирани здравно-социални услуги за деца и фамилии – КОМПОНЕНТ 1 “, Приоритетна ос „ Намаляване на бедността и поощряване на общественото включване “, Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020, съфинансирана от Европейски обществен фонд.

В трите обществени услуги са обособени пространства за самостоятелна и групова работа. Обзавеждането и оборудването е напълно съобразено с целевата група – деца и младежи с увреждания.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР