С последното решение за се внушава непредсказуемост. Това заяви пред

...
С последното решение за се внушава непредсказуемост. Това заяви пред
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Президентът изпусна златен шанс за третия мандат

С последното решение за се внушава непредсказуемост . Това съобщи пред Българска национална телевизия Надежда Нейнски, някогашен министър на външните работи.

По нейни думи в актуалната обстановка третият мандат е геополитически акт. Според нея в тази обстановка Българска социалистическа партия няма никакви шансове да сформира държавно управление.

" Президентът явно цели да има избори и да ръководи през служебни държавни управления. Това отдалечава задачите за Шенген и еврозоната, което ще бъде злополука за България ", предизвести Нейнски.

Тя напомни, че е ии си е заслужавало да се опита.

Колкото повече се доближаваме до локалните избори, толкоз по-малки са възможностите за компромис, тъй като те са основни, залогът е прекомерно огромен, акцентира Нейнски.
 Партиите за третия мандат на Българска социалистическа партия: Отива се на избори
Партиите за третия мандат на Българска социалистическа партия: Отива се на избори

Демократична България изключва диалози със социалистите

Според нея даването на мандата на Българска социалистическа партия демонстрира, че президентът се дефинира геополитически. Тя смята, че е належащо да има политическо доверие в страната ни.

" Заложници сме на вътрешнополитическите си проблеми. Президентът имаше златния късмет да помогне за основаването на ", означи Нейнски.

Тя посочи, че алените линии са огромни и трагични .

Нейнски съобщи, че дали имаме късмет да хванем зависи от това дали България ще има устойчиво и постоянно държавно управление. Това било политическо решение. Изпълняването на техническите критерии било съставен елемент, само че той не е задоволителен.

Тя е безапелационна, че България би трябвало да има устойчиво евроатлантическо държавно управление, което да може освен да извърши критериите, а да даде и предсказуемост на нашите сътрудници.
 Към третия мандат – пътят е сложен и не изключително прочут
Към третия мандат – пътят е сложен и не изключително прочут

Дори и изходът да е предварителен избор, то би било добре парламентарните обединения да слагат начало сега
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР