С последното интервю на руския президент Владимир Путин бе дадена

...
С последното интервю на руския президент Владимир Путин бе дадена
Коментари Харесай

ЕК за интервюто на Путин: Повтори лъжи, довели до човешко страдание

С последното изявление на съветския президент Владимир Путин бе дадена още веднъж опция да повтори остарели неистини, довели до човешко страдалчество и военни закононарушения. Това съобщи представител на Европейската комисия, запитан за оценка на думите на съветския държавен глава във връзка нападението против Украйна , представен от кореспондентът на Българска телеграфна агенция Николай Желязков.

Не видяхме нищо ново в това изявление, Путин повтори остарели неистини и операции , изкривява обстоятелствата, прояви неприязън към Запада , заключи представителят. Съжаляваме, че получи опция да популяризира агитация, добави той.

Путин повтори рисковите си и известни неистини за Украйна , които употребява в опрощение на войната. Тези неистини доведоха до човешко страдалчество, военни закононарушения и прояви на свирепост към украинците. Той още веднъж сподели, че няма интерес от същински стъпки в търсене на мир, добави представителят.

Путин сподели, че Русия ще се бие до дъно за ползите си. Ако желае в действителност да се бори за ползите на страната си и на руснаците, той би трябвало неотложно и абсолютно да изтегли военните сили и оборудването от Украйна съгласно интернационално приетите й граници. Той би трябвало да се погрижи за решаването на големите проблеми, пред които е изправено съветското общество, съобщи представителят.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР