„С подкрепата на нашите съграждани се устремяваме към трета поредна

...
„С подкрепата на нашите съграждани се устремяваме към трета поредна
Коментари Харесай

Христо Терзийски, водач на ГЕРБ – СДС за област Кюстендил: С подкрепата на нашите съграждани се устремяваме към трета поредна победа

„ С поддръжката на нашите съграждани се устремяваме към трета поредна победа “, съобщи след формалното разкриване на акцията лидерът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в област Кюстендил и ексминистър на вътрешните работи Христо Терзийски.

" Българските жители видяха, че да се носи отговорност за страната не е по силите на всеки. В предходните два Народното събрание обединението ГЕРБ - Съюз на демократичните сили бе изолирана и това докара до политическа неустойчивост и задълбочаваща се инфлация. Надявам се към този момент времето за опити със ориста на България да е завършило и след 14-ти ноември да може да бъде формирано устойчиво болшинство, което да избере отговорно държавно управление ", разяснява още Христо Терзийски.

По традиция акцията в Кюстендил започва с водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Генадий в храма „ Св. Мина “. На служението участваха регионалният координатор на политическата мощ Даниел Данчев и всички претендентите от листата: първенецът по битка от Дупница Даниел Александров, Михаела Крумова от Кюстендил – юрист с дългогодишна процедура и народен представител от 45-ото Народно събрание, фармацевтът от Сапарева баня Мишел Виячева, Борислав Миланов – правист и представител на Съюз на демократичните сили, Десислава Александрова от Бобов дол – млада майка и преподавател по специалност, Нели Точева от Кюстендил – икономист по обучение и регионален координатор на Младежи ГЕРБ, стоматологът от Кочериново Елка Лукарска – Ангелова.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР