С патерици много бавно се придвижва емблематичния певец Хисарския поп.

...
С патерици много бавно се придвижва емблематичния певец Хисарския поп.
Коментари Харесай

Мъка: Хисарския поп хвана патериците, набира средства за операция

С патерици доста постепенно се придвижва емблематичния артист Хисарския поп.  Димитър Андонов, както е същинското име на артиста от края на предишния век има съществени здравословни проблеми, научи HotArena.

" Коленете ме предадоха. Болките са от доста години. Но към този момент стана нетърпимо и не мога да вървя самичък. Затова съм с патерици. Наскоро бях да фотографирам клипове към новите си песни и беше страшна тъга, едвам се движа. Много ми е мъчно. Хората трябваше да ми подпират. Голям напън е това ", изповядва пред „ България Днес “ 79-годишният реализатор на „ Дай си сърцето “. Той  признава, че скоро ще има присъединяване и не знае по какъв начин ще успее да издържи, само че ще даде всичко от себе си.

Лъч вяра му дават скорошни прегледи в столична болница, където съумява да си запише час за интервенция на коленете, само че едвам за октомври. „ Операцията на двете ми колена ще коства 8000 лева по 4000 за всяко “.  Легендарният артист признава, че не разполага с толкоз средство за това и разкрива банкова сметка и приканва хората да оказват помощ, с цел да може още веднъж да върви обикновено. Всеки, който има предпочитание може да поддържа артиста:

ЦКБ АД клон Карлово

BAN: BG30CECB9790 1077 90006 00

Димитър Георгиев Андонов
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР