С пълно единодушие парламентът преизбра току-що Максим Минчев за нов

...
С пълно единодушие парламентът преизбра току-що Максим Минчев за нов
Коментари Харесай

Преизбраха Максим Минчев за шеф на БТА

С цялостно единогласие Народното събрание преизбра преди малко Максим Минчев за нов мандат като общоприет шеф на Българска телеграфна агенция. Той бе подсилен от всички 141 дали своят вот, след което постави клетва пред депутатите. Това е втори формален 5-годишен мандат на Минчев след приемането на закона, въпреки той да е на поста от 2003 година, написа " Монитор ".

Старият-нов общоприет шеф бе подсилен от всички парламентарни групи, като в полемиката преди гласуването те се изрекоха ласкаво за него. Българска телеграфна агенция е оазис, там липсват подправени вести, от каквито страдаме всички, съобщи Иван Ченчев от Българска социалистическа партия.

За разлика от другите медии, които подчертават на отрицателното, Българска телеграфна агенция показва България пред Европа в позитивна светлина, разпространява позитивното и качественото, което става в страната ни, похвали го и Вежди Рашидов от ГЕРБ. И описа, че до момента в който е бил министър на културата работел добре с Минчев за постигане на новините до българите в чужбина.

БТА е една от дребното медии, които в действителност работят за българите в чужбина, сподели и Юлиян Ангелов от Оперативна програма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР