С оригинални снимки и идеи за това как да останем

...
С оригинални снимки и идеи за това как да останем
Коментари Харесай

Фото конкурс показва как българите остават активни вкъщи

С истински фотоси и хрумвания за това по какъв начин да останем дейни, поддържайки положителната си форма у дома, започва у нас интернационалният фотоконкурс „ Catch The Moment “ („ Хвани момента " ). Все повече българи се включват в предизвикването, като споделят в Инстаграм по какъв начин се грижат за тялото и духа си в домашни условия. В самодейността вземат участие хора, които желаят да покажат, че има доста способи да останем положителни и енергични, даже когато естественият ни темп на живот е нарушен. Сред тях са майки, които вършат йога с децата си, млади запалянковци, играещи футбол с рула тоалетна хартия, четящи, рисуващи и декориращи дома си фамилии, които употребяват изобретателно свободното време у дома.

Посланик на акцията у нас е енергичната млада майка Теа Минкова. Дори когато не може да посещава обичаната си фитнес зала, половинката на артиста Наум Шопов съумява да резервира съвършена форма, като се отдава на здравословни удоволствия в домашни условия и тренира със своята четиримесечна щерка Амая.

„ Остани деен у дома! Покажи твоите способи да запазиш добра физическа, а и психическа форма, като практикуваш йога или фитнес онлайн, тренираш с книги, бутилки с вода или с каквото се сетиш “, написа Теа, която всекидневно споделя вълнуващи моменти със своите почитатели.

Всички, които желаят да последват нейния образец, да споделят положителното си въодушевление и да завоюват награди, могат да се включат в предизвикването, като качат своя фотография в Instagram с хаштаг #StayhomeButStayActive, #CatchTheMomentBG и таг @answear_bg.  В края на месец април,заедно с интернационално жури Теа Минкова ще избере най-красивия и изобретателен кадър. Неговият създател ще получи огромната премията в първата част на състезанието, с която да отпразнува успеха си на открито. За него и двамата негови другари „ Gift Come True “ ще обезпечат урок по пилотиране на самолета Cessna 172.

След Теа Минкова лица на състезанието ще бъдат блогъри и инфлуенсъри - Божана Кацарова, Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мademoiselle Аia. Те към този момент снимаха специфична фотосесия за акцията, а новата им свежа визия е осъществена с поддръжката на Слав и Хубен и пред обектива на Диляна Флорентин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР