С ново коте се похвали култовият нападател Валери Божинов, видя

...
С ново коте се похвали култовият нападател Валери Божинов, видя
Коментари Харесай

Божинов се похвали с новото си коте

С ново коте се похвали паметният нападател Валери Божинов, видя HotArena.

Самият той сподели домашния си любим, до момента в който го мачка на диванчето вкъщи си.

Котаракът е рижав на цвят и със сини очи, а явно Божигол му дава цялата си обич. На четириногото също му е очевидно прелестно и се глези в обятията на новия си собственик.

Валери бе в компанията на различен някогашен български национал Галин Иванов. Двамата се бяха събрали да гледат по малкия екран мача на България против Северна Ирландия, извоюван от " лъвовете " с 2:1. Божинов даже бе облечен с фланелка с герба на " трикольорите ".

От диалога сред двамата излиза наяве, че пушат наргиле. " Как се споделя? ", пита Галин, до момента в който Божинов си прави клипче с котарака. " Милко ", дава отговор Валери и се обръща се към новия си домакински любим с думите " маци ".

Интересното е, че преди време Божинов стана нарицателен за свалки с " дребни котета ". Тогава обществено се появи чат, в който футболистът си урежда интимни милувки онлайн. Култов остава неговият лаф, с който той се обръща към девойката: " Малко коте, секс има ли? ".

Не е ясно дали сега Божинов си има гадже. За последно той бе видян да вози непозната госпожица в лъскавия си състезателен мерцедес през август, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР