С нови клипове американското посолство показва успелите у нас българи.

...
С нови клипове американското посолство показва успелите у нас българи.
Коментари Харесай

Преуспял бизнесмен твърди: Заплати от 800 лв.? В България такива ниски заплати няма!

С нови клипове американското посолство демонстрира съумелите у нас българи. Целта на акцията е да се показва силата на българския дух и сънародниците ни, които са съумели в другите сфери на публичния живот. Един от тези съумели българи е предприемачът Ивайло Пенчев. " Ако повече българи в страната са като мен - страната ни ще е много по-добре. Няма задоволително съумели българи. Дълго време хората не са вярвали, че могат да съумея. Нещата обаче вървят на добре. След 10 години ще е доста по-добре от в този момент ", сподели предприемачът в " България заран ".

Според него българската страна не слага кой знае какви спънки пред хората, които желаят да се развият и да натрупат благосъстояние.

" България слага доста по-малко спънки, в сравнение с други страни. Всеки, който не може да реализира задачите си, си е отговорен самичък ", показа Пенчев.

Той е безапелационен, че в България към този момент рядко се срещат заплати от по 700-800 лева

" Такива заплати съгласно мен не съществуват. Не знам кой получава такива ниски заплати. В България заплатите са напълно разнообразни. Наистина не знам къде има толкоз ниски заплати ", твърди предприемачът пред Bulgaria ON AIR.

" Проблемът в страната ни не са ниските заплати, а неналичието на хора. Все още няма задоволително бизнесмени тук ", счита Пенчев.

Ивайло Пенчев посочи, че не има вяра в минималната заплата, тъй като в случай че човек не може да прави нищо - " то той не заслужава и 300 лева "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР