С нови анатомични матраци, ортопедични възглавници, общ масажен фотьойл и

...
С нови анатомични матраци, ортопедични възглавници, общ масажен фотьойл и
Коментари Харесай

Зарадваха ветераните на културата и изкуствата по случай Деня на театъра

С нови анатомични матраци, ортопедични възглавници, общ масажен фотьойл и магнитни аксесоари, които се употребяват при болежки по тялото, могат към този момент да се похвалят жителите на Домът за ветерани на културата и изкуствата в квартал Захарна фабрика в София.

Семейство Радослав и Цветелина Костадинови, чийто бранд „ Грийн Фабрик “ е един от най-бързо разрастващите се в България, зарадва възрастните хора във връзка Международния ден на театъра. Родният бизнесмен дружно със своята брачна половинка и двете си деца гостуваха на културотрегерите от вкъщи.

Заедно с тях те свиреха на пиано, изпяха обичаните си песни и споделиха забавните си житейски истории. Специалните посетители накараха надарените артисти, балетисти, артисти, художници, режисьори, писатели и циркови актьори в действителност да почувстват, че не са забравени.

Домът за ветерани на културата и изкуствата е с впечатляваща история. Повече от 60 години там са живели доста от културните дейци, посветили живота си за развиването и прославата на българската просвета и изкуство освен в България, само че и по света.

Дарителите бяха посрещнати от шефа на общественото заведение Ангел Александров, който откакто показа тържествения миг с всички, с мъка призна, че носи оставката си в джоба. Според него живеещите в дома са оставени на милостта на страната, а негативите от неналичието на средства падат напълно върху него.

В днешно време доста от огромните персони в българската просвета завършват земния си път безшумно, непретенциозно и незабележимо. Забравени, заболели и самотни. Неотдавна по този начин си отидоха и огромните български артисти Мариана Аламанчева и Николай Николаев – бате Николай, а точно тяхната трагична орис е докоснала Радослав Костадинов, който взема решение да направи този жест в навечерието на театралния празник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР