С най-близките си приятелки и край морския бряг актрисата и

...
С най-близките си приятелки и край морския бряг актрисата и
Коментари Харесай

Ето как изненадаха Алекс Сърчаджиева за ЧРД

С най-близките си приятелки и край морския бряг актрисата и водеща Алекс Сърчаджиева отпразнува 37-ия си рожден ден през вчерашния ден. От началото на месец май Алекс е на родното Черноморие, където разпуска и се забавлява дружно с най-хубавите си приятелки, откакто всички постановки у нас бяха отсрочени за неопределен срок и тя на процедура е безработна. Въпреки усложненията, актрисата резервира висок дух и продължава с усмивка напред.

В среднощ точно на рождения си ден, Алекс е сюрпризирана от своите другари с празнична шоколадова торта. Сърчаджиева не чака този жест и е хваната изцяло неподготвена. Водещата е толкоз шокирана, че не съумява да сдържи сълзите и се разплаква пред приятелите си. В първите минути от празника си, тя е облечена с анцунг, защото даже не подозира какво са организирали приятелите й.

Вероятно празненството е траяло цяла нощ и е донесло незабравими мемоари за Алекс, която мина през редица тествания след загубата на най-голямата си обич Иван Ласкин при започване на 2019 година Тогава за нея единственото избавление бе театърът, с който през днешния ден е разграничена поради пандемията.

Дори и на морето, водещата гледа да не губи форма и всеки ден тренира и тича по плажната линия, а вечер се любува на вкусна храна край морския бряг дружно с приятелки. До месец се чака Сърчаджиева да се върне на работното си място като водещ, защото ще стартират фотосите на новия сезона на реалити формата "Игри на волята ", които още веднъж ще са край морето.

фотография:инстаграм алекс сърчаджиева

фотография:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР