С напредването на възрастта жените стават по-уверени - в себе

...
С напредването на възрастта жените стават по-уверени - в себе
Коментари Харесай

6 неща, които НИКОГА ДА НЕ КАЗВАТЕ на една жена след 40!

С напредването на възрастта дамите стават по-уверени - в себе си и в изборите, които вършат. И въпреки всичко, има много клишета, отдадени на възрастта на дамите, които се подмятат под формата на шегички на места. Вижте кои са 6-те неща, които да спрете да казвате на дамите след 40!
1. " 40 е новото 20 "
Каквото и да значи тази фраза, тя е в действителност едно изтъркано факсимиле, лишено от смисъл. А и за какво една жена би желала да се върне 20 години обратно? Да, може би има по-малко задължения, кожата е по-свежа и погледът към живота към момента необременен, само че пък и всекидневието сякаш е по-лишено от смисъл. Момичето на 20 е несигурно, а дамата на 40 - по-силна от всеки път , постигнала към този момент огромна част от задачите си.

 
2. " Изглеждаш прелестно за възрастта си "
Комплиментът би трябвало да завърши до " прелестно ". Всичко друго е ненужно. на 40 прелестно знаят по какъв начин наподобяват. Но те са мощни и уверени, поставят грижи за себе си, може би даже повече от преди. Всяка възраст е прелестна сама по себе си и не трябва да се позволяват съпоставения.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР