С намаляването на случаите на заразяване с новия коронавирус в

...
С намаляването на случаите на заразяване с новия коронавирус в
Коментари Харесай

Китаец изобрети за сина си надуваем костюм, който осигурява защита срещу новия коронавирус

С намаляването на случаите на заразяване с новия ковид в Китай Цао Цзюнцзие и фамилията му прекарват доста от слънчевите дни в атракционен парк в Шанхай, само че за задачата са създали значима смяна - двегодишният наследник на Цао носи надуваем костюм, с който наподобява на астронавт, съобщи Ройтерс.

Цао основал самичък костюма, който е екипиран със система за филтриране на въздуха, устройство за следене качеството на въздуха и охлаждащ тялото вентилатор. Иновативният костюм не е първото му откритие. Миналия месец Цао, който е татко на две деца, проектирал нещо като бебешки защитен пашкул за двумесечното си бебе.

За по-голямото си дете той намерил в интернет надуваем галактически костюм за 2000 юана (284 долара) и се заел с модифицирането му. Една седмица по-късно синът му можел самоуверено да излезе на открито облечен в новия костюм и да отиде първо до близкия супермаркет, а по-късно и по-далеч.

Цао увери, че костюмът е съвършен за дребни деца, защкото за тях медицинските маски не са спънка да допират лицата си, а съгласно лекарите това е една от главните аргументи за разпространяването на инфекцията.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР