С началото на новата работна седмица, настъпва и старта на

...
С началото на новата работна седмица, настъпва и старта на
Коментари Харесай

Българите през седмицата: Григор отново на корта, Кузманов и Андреев също в игра

С началото на новата работна седмица, настава и старта на редица надпревари както при дамите, по този начин и при мъжете в професионалния тенис. Сред участниците в шампионатите попадат най-хубавите български играчи, които се надяваме, че ще ни радват с резултатите си и през идните дни.

Григор Димитров сподели отлична игра на Мастърс шампионата в Индиън Уелс и остана на крачка от полуфиналния конфликт в конкуренцията. След най-убедителното си показване досега през 2022-ра, Григор сигурно е натрупал самочувствие, което се надяваме, че само ще му служи да реализира нови влиятелни победи и в идващото събитие в графика му - Miami Open, който започва след броени дни.

Освен Григор, на корта следва още през утрешния ден да застане и втората ракета на България - Димитър Кузманов. В първото си за годината присъединяване на клей шампионат, международният номер 191 ще се изявява в хърватския град Задар, където през 2021-а приключи като подгласник. В деяние следва да забележим и други наши сънародници през идващите дни, а ето кои са те и в кои събития ще се включат:

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР