С началото на декември настъпва сезонът на подготовка за новогодишните

...
С началото на декември настъпва сезонът на подготовка за новогодишните
Коментари Харесай

В какви цветове да се облечем за Нова година, за да привлечем късмет, любов и пари

С началото на декември настава сезонът на подготовка за новогодишните и коледните празници и никакви условия не могат да нарушат тази традиция. По-специално - време е да изберете облекло, в което ще посрещнете 2023 година.

Според изданието Yearly-horoscope специалистите по фън шуй към този момент са определили кои цветове е по-добре да изберете за празника. Цветовете по-долу обещават пари, обич и здраве през идната година на Черния воден заек.

Розово

През идната година розовото ще символизира пари и благосъстояние. Това е главният удобен цвят на годината и по-мека версия на аленото, което също има успокоителен резултат върху душeвността и работи удобно върху настроението за романтика. Тези, които желаят да имат финансово благоденствие и шанс през идната година, се поучават да се облекат в розово за празника - розовата чанта ще бъде аксесоар-талисман за целия интервал. Между другото, това е добра концепция и за подарък.

Червен

Страстно алено се предлага за тези, които мечтаят да срещнат любовта си. Този цвят ще увеличи равнището на витална сила, ще помогне да превърнете мислите в дейности и дейностите в осъществени фантазии. Твърде доста алено обаче може да бъде нездравословно, тъй като е доста деен цвят. Желателно е да го носите под облеклата, по-близо до тялото, затова за идната година аленото долни дрехи може да бъде знак на шанс в любовта.

Зелено

Това е цветът на тези, които желаят да укрепят здравето си и да покачат равнището си на интензивност през идната година. Според фън шуй е по-добре да го поставите в югоизточната част на къщата. Не ограничавайте въображението си при избора на аксесоари с този цвят. Също по този начин се предлага да носите бижута със зелени камъни, да вземем за пример нефрит.

Син

Тези, които търсят промени към по-добро, вършат огромни проекти и желаят да реализират задачите си, се предлага да честват празника в синьо. Този цвят задейства интелигентността и интуицията, въодушевява положителни мисли и продуктивна връзка. Ето за какво специалистите поучават през идната година да носите ясно забележими сини аксесоари - шалове, вратовръзки, бижута, да употребявате този цвят в грима.

Неблагоприятен цвят е кафявият

Според философията на " Wu-xing " кафявото, което е цветът на земния детайл, е по-добре да го откажете във всичките му проявления в навечерието на Нова година. И не злоупотребявайте с него през годината.

Експертите по фън шуй поучават освен да посрещнете празниците в облекла с радостни цветове, само че и да се обкръжите с подобаващи предмети. Това могат да бъдат детайли на декора, сложени на видно място, даже писалищен материали, които употребявате в всекидневието си. Колкото повече обмисляте удобни цветове, толкоз по-активно ще се придвижите към задачата си.

Да обобщим - на новогодишното празненство не забравайте да облечете най-малко една дреха в щастливите цветове на 2023 година:

Пари и богатство = Розово

Любов и сила = Червено

Желязно здраве = Зелено

Промяна и благополучие = Синьо

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР