С наближаването на края на април крипто ентусиастите имат големи

...
С наближаването на края на април крипто ентусиастите имат големи
Коментари Харесай

Прогноза за цената на XRP до края на месеца

С наближаването на края на април крипто запалянковците имат огромни упования за някои цифрови активи. По-специално XRP мина през плевел интервал този месец и вложителите наблюдават накъде може да се насочи цената.

Алткойнът обаче е подготвен за забележителен напредък, повлиян както от пазарната динамичност, по този начин и от правосъдните производства.

След етапа на консолидация в границите на диапазона от $0.46 до $0.50, XRP стана очевидец на бичи отскок. Активът набра инерция, преживявайки 25% повишаване от дъната, които срещна по време на срутва от 11 април.

Понастоящем алткойнът се търгува на равнище от $0.53, показвайки непретенциозно възобновяване на фона на актуалните нестабилни пазарни условия. Но дали тези настроения ще продължат и през този месец?

Последната прогноза на Changelly демонстрира, че XRP се чака да претърпи двуцифрен скок, като предвижда връх от $0.656043 до края на април. Това отразява доста покачване от 26% по отношение на настоящата ѝ цена на търговия.

Продължаващата правна борба на Ripple с Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати (SEC) прибавя още един пласт трудност и упования. Ripple се приготвя да подаде на 22 април своето несъгласие, обвързвано с правна отбрана. Резултатът от него сигурно ще окаже доста въздействие върху хода на делото.

Ентусиастите на криптовалутата с неспокойствие чакат да видят по какъв начин ще се развие делото. Наред с това в играта влизат и продажбите на XRP на институционални вложители отвън Съединени американски щати.

Успехът на компанията да потвърди, че продажбите след подаване на жалбата са ориентирани най-вече към субекти отвън Съединени американски щати, може да повлияе на решението в нейна изгода, което евентуално да докара до решение за налагане на наказване за токени и да се оправи с регулаторната неустановеност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР