Шофьорите, разбиращи се в модата, са предупредени да гарантират, че

...
Шофьорите, разбиращи се в модата, са предупредени да гарантират, че
Коментари Харесай

Носенето на един „моден“ аксесоар зад волана може да накара шофьорите да бъдат глобени или дори затворени

Шофьорите, разбиращи се в модата, са предизвестени да подсигуряват, че слънчевите им очила са законни, когато седнат зад кормилото на колата си.

Въпреки че водачите са призовани да понижат скоростта или да отбият, в случай че слънцето е ослепително, има някои спецификации, които могат да ги накарат да се тормозят от закона. Много, в случай че нарушат разпоредбите, могат даже да доведат до няколко наказателни точки върху лицензите на хората.

Всички слънчеви очила в Обединеното кралство би трябвало да бъдат маркирани и етикетирани с номер на категория, който е класиран от нула до четири, което дефинира тяхната издръжливост и времето от деня, в което могат безвредно да се носят. Повечето са етикетирани в категория две - които имат лек колорит и ще пропущат 18% - 43% светлина - и са подобаващи за шофиране денем.

Въпреки това, слънчевите класирани в категория четири идват с доста мрачен колорит и пропущат единствено 3% - 8% светлина, тъй че са несъответствуващи за шофиране. Те идват с етикет по закон, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР