От Фейсбук профила на Борислав ЦековГласувайте пак за Терзиев и

...
От Фейсбук профила на Борислав ЦековГласувайте пак за Терзиев и
Коментари Харесай

Гласувайте пак за Терзиев и Бонев! И пак философствайте как трябвало младите да ни оправят

От Facebook профила на Борислав Цеков

Гласувайте отново за Терзиев и Бонев! И отново философствайте по какъв начин трябвало " младите да ни оправят ". Не обратно ще ви карат да паркирате, а напряко ще ви задължат единствено с тротинетки да се движите и вегански " пържоли " от нахут, перуанска смрадлика и пчелен прашец да консумирате.

А най-после и от електричеството ще ви накарат да се откажете и да минете на свещи, с цел да пазите околната среда. Белким тогава ви светне (защото нямам доверие да стане по-рано!), че това, което желаете да се случва в града и страната, е в директна и непосредствена взаимозависимост от това по какъв начин и за кого гласувате в изборите.

Омръзна ми от безконечната поза на всеобщата българска електорална единица - науми си да гласоподава за първия срещнат, без да знае дали изобщо има някакви политически и управнически качества, не чете дори какво му се предлага, а след това след изборите: " Ама, ние не знаехме, отново ни излъгаха ".

Да сте знаели. Кьорав карти не играе, както са казвали надалеч по-мъдрите генерации от българския народ в предишното. Споменавам всичко това във връзка на митингите на жителите в региона на " Патриарха ", " Витошка " и " Нансен ", които в този момент страдали, че им понижили местата за паркиране и били запушили булевардите с километрични тапи, тъй като са лимитирали придвижването единствено до две тесни лентички, с цел да има повече място за тротинетки и колела. Сега страдат, а във всички изборни секции в региона всеобщо са дали своят вот за Терзиев и Бонев, които тъкмо това, което в този момент става, са им дали обещание.

Ум цари, разум гласоподава, разум патки пасе.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР