От Фейсбук профила на Калина АндроловаВ сайта Афера има запис

...
От Фейсбук профила на Калина АндроловаВ сайта Афера има запис
Коментари Харесай

С онова ала-бала между Радев и кирчовците България загуби основите на държавността

От Facebook профила на Калина Андролова

В уеб страницата " Афера " има запис по отношение на мистър Кеш. С това ала-бала сред Радев и кирчовците България загуби основите на държавността. В момента всеки си прави каквото желае, всичко е разтърсено, енергийната сигурност се унищожава, страната се задължава с милиарди. Радев демонтира страната, ползвайки киро и асен, паднали отникъде, без никакъв опит в политиката и ръководството, просто едни аферисти и самозванци.

Сега Радев се пробва да се измъкне, че не е той виновникът и да стовари виновността напълно на харвардските девианти. Един политик, заел позицията президент, е виновен за фрагментите, които показва да ръководят страната! Той ги избира и показва като годни! Това беше в конституционните му пълномощия.

Дивотиите, които сътвори Радев, бяха такива, че партиите му иззеха пълномощията. Не тъй като той ръководи дълго, а тъй като ръководи безочливо, неприятно и алчно. Всеки лекомислен човек ще заеме поста министър и министър председател, в случай че някой му даде тази звездна опция. Умният обаче ще се замисли дали може да извърши отговорностите си, до момента в който глупавият ще бъде естествено убеден! Така че главната виновност за положението на страната е на Румен Радев.

След кабинета " Петков " той имаше идеалната опция да ревизира грешката си. Но не го направи. Задълбочи проблемите на страната доста остро вместо да предприеме държавнически метод да ги взема решение. Същото направи и със скандалния контракт с БОТАШ, за който той е безусловно и изцяло виновен. До оня ден обясняваше по какъв начин имаме голяма потребност от диверсификация, по какъв начин това е контракт, без който страната е щяла да загине, в този момент се оказва, че сме нямали потребност от този газ, очакван като размери. Оказва, че държавното сдружение " Булгаргаз ", отговорно за разписване на контракта, не можело да си извършва уговорките, които е поело, по тази причина ще продадем уговорката си на компания, която може да си извършва дилемите, които си слага. Като цяло врътката е да се усвои газовия пазар и преносната ни система по един жесток метод, заобиколен, посредством предателско държание на корумпирани политици и шокиращи вреди за страната ни, посредством отвод от държавно ръководство и надзор върху бранша! КАК ТАКА ПРЕДЛАГАТЕ ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА Пожарна охрана ДОГОВОРА НИ С БОТАШ НА ДРУГА КОМПАНИЯ ПРЕДИ ДА ИМА РЕШЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ. ТЕЗИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ СА СПОРНИ В МОМЕНТА. АКО Европейска комисия РЕШИ ДА НАЛОЖИ МЯРКА, КОЯТО ЩЕ ПРЕПЯТСТВА УПРАЖНЯВАНЕТО НА ТЕЗИ ПРАВА, какво ще вършиме, бе, другари-предатели от Славяново и село Труд?!

Абдикирането на българската държава  от ползите си и обезпечаването на енергийна сигурност, предоставяйки сигурността на страната ни на страна, която доста скоро ще има искания да бъдем двунационална страна е УЖАСЯВАЩО ПРЕДАТЕЛСТВО! Спасяването на персоналния гъз на един гъз е това, което дава мощен подтик на загиването на страната. Безсрамие, неначетеност, безочливост! И народ, който е некадърен да мисли, да се бунтува, да изисква, да гласоподава.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР