Известната меме криптовалута Pepe Coin претърпя забележителен скок в цената

...
Известната меме криптовалута Pepe Coin претърпя забележителен скок в цената
Коментари Харесай

Повишен интерес към фючърсите върху PEPE – цената отбеляза ръст от 14%

Известната меме криптовалута Pepe Coin претърпя незабравим скок в цената през днешния ден, който доближи над 14%

Този скок съответствува с покачвания интерес от страна на китовете и забележителното прекосяване към фючърси върху PEPE на пазара на деривати, което отразява възходящото доверие на вложителите в криптовалутата.

Скорошни данни от Spot On Chain , платформа за следене на транзакции по веригата, разкриха забележителна интензивност на китове към PEPE. Според последния им отчет китовете интензивно натрупват PEPE токени, което демонстрира забележителна смяна в пазарните настроения.

Констатациите на Spot On Chain акцентират доста евакуиране на токени PEPE от кит, прочут като 0x546. Този кит изтегли зашеметяващите 331,3 милиарда PEPE токени от Binance, възлизащи на почти $2.24 милиона при курс от $0.00000675 за токен.

Това, което прави тази транзакция изключително забележителна, е връзката й с различен търговец, 0x1c6, който преди този момент е продал всички активи преди забележителен спад на цената на 10 април 2024 година, реализирайки планирана облага от $6.99 милиона, еквивалентна на забележителна възвръщаемост на инвестицията от 70.7%.

Комбинираната активност на китът 0x546 и търговец 0x1c6 докара до изтеглянето на общо 660.7 милиарда PEPE токени, оценени на $4.57 милиона, както от Binance, по този начин и от MEXC през последните три дни.

Този скок в интензивността на китовете акцентира възходящия интерес към PEPE измежду по-големите вложители, като координираните старания за струпване на обилни количества PEPE токени алармират за възходяща вероятност.

Успоредно с това данните от CoinGlass демонстрират 13.89% нарастване на открития интерес към фючърси върху Pepe, достигайки $66.94 милиона, отразявайки възходящото доверие на търговците в бъдещето на меме монетата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР