С наближаването на края на 2022 г. мисля, че всички

...
С наближаването на края на 2022 г. мисля, че всички
Коментари Харесай

12 въпроса, които ще ви помогнат да начертаете нов път за себе си през 2023 г.

С наближаването на края на 2022 година мисля, че всички можем да се съгласим с едно нещо – това беше странна година. След като най-лошото от пандемията (надяваме се) остана зад тила ни, хората най-сетне излязоха от тъмните стаи, огледаха се и започнах да се питат: Какво да върша с живота си в този момент?

Тази объркана решителност да се начертае нов курс, както в житейски, по този начин и в професионален проект, се отразява в непрекъснато високи равнища на овакантяване, възходящия интерес към предприемачеството и цифровото номадство, и нарастването на броя на изявленията и разсъжденията за това по какъв начин доста от нас преразглеждат целите и отношението си към работата.

Ясно е, че доста хора са решени да преоткрият себе си през 2023 година, само че въпросът е от кое място да стартират. Има редица публикации от организационни психолози и даже цели книги, които дават обещание да ви оказват помощ с насоки по новия път, по който желаете да поемете. Но един от най-провокиращите размисъл запаси, на които инцидентно попаднах неотдавна, е набор от въпроси от Thought Catalog.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР