С мен се свърза Павлин Николов. Благодаря на ръководството за

...
С мен се свърза Павлин Николов. Благодаря на ръководството за
Коментари Харесай

Киселичков: Имам амбицията и енергията да подобрим нещата в Спартак

" С мен се свърза Павлин Николов. Благодаря на управлението за поканата. Разговорите минаха обикновено и елементарно. Благодаря и на управлението на Ботев (Враца) за опцията да участвам тук през днешния ден. Естествено, че пристигам с упоритостта и силата да подобрим нещата в тима на Спартак 1918 Варна ", съобщи на конференция при формалното си показване през днешния ден новият старши треньор на варненския клуб Тодор Киселичков.

Той добави, че се надява на положителни резултати и положителна атмосфера, с цел да успее да вдигне тима. " Естествено, че не е това мястото, която би трябвало да заема тимът на Спартак 1918 Варна, окуражен съм това нещо да се промени ", сподели още експертът. Той изясни, че идва с готовност, с упоритост и е подготвен за работа. Ще направя всичко допустимо, което зависи от мен и тима, да излезем от това положение ", уточни треньорът.

Той сподели още, че почти е осведомен с тима. " Скоро играхме мач за състезание против тях. Наблюдавал съм няколко мача, почти съм осведомен и с футболистите, и със обстановката ", разяснява Киселичков.
 Официално: Тодор Киселичков е новият треньор на Спартак (Варна)
Официално: Тодор Киселичков е новият треньор на Спартак (Варна)

Той заменя на поста Георги Иванов-Геша

Според мен е нужно укрепване на състава, естествено е, че има положителни футболисти в отбора. Треньорът не отговори съответно на въпроса на кои позиции на тима са нужни нови футболисти. И добави, че желае да се запознае малко по-подробно с играчите. Но призна, че тимът сигурно ще има потребност от укрепване. Най-важното е да създадем по този начин, че Спартак да стартира да печели, счита експертът.

Трябва още идващите мачове да вземаме оптималния брой точки, в случай че е допустимо, ще работим в тази тенденция, сподели още той.

Срокът на контракта и щаба на новия треньор към момента се доуточняват, сподели в отговор на въпрос Киселичков. " Знаете обстановката с треньорите в българския футбол, ние може би сме най-незащитените хора ", сподели той. И добави, че до когато може да бъда потребен на тима - ще е тук.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР