С малки, но значими ъпдейти пристигат тазгодишните смартфони на Google

...
С малки, но значими ъпдейти пристигат тазгодишните смартфони на Google
Коментари Харесай

Google Pixel 7 и 7 Pro идват с малки, но значими промени и нов Tensor чип

С дребни, само че значими ъпдейти идват тазгодишните смарт телефони на Гугъл Pixel 7 и Pixel 7 Pro, а цените им остават същите, като на предшествениците им от предходната година. 
 Гугъл Maps Immersive View, Neighborhood Vibe и какво ще оферират новите функционалности в приложението
С Гугъл Maps картите оживяват

И какво ще може да вършим с Immersive View

Дизайнът също търпи известни промени, камерите към този момент са по-видими и се открояват ясно на лентата на гърба, само че може би най-важната смяна е новият чипсет Tensor G2 с до 60% по-ефективни логаритми за машинно образование. 

Pixel 7 е с 6.32-инчов екран с FHD+ резолюция и 90Hz периодичност на освежаване, до момента в който при Pro модела виждаме LTPO OLED 6.7-инчов екран, QHD+ резолюция и до 120Hz опреснителна периодичност. 
 Снимка 590225

И двата модела разполагат с вграден под екрана датчик за пръстов отпечатък и селфи камера с 10.8 мегапиксела, f/2.2 и 93-градусов обсег. 

Главният заден датчик е еднакъв и за двата модела - 50-мегапикселов датчик с бленда f/1.85, а вторият е с 12-мегапиксела и обектив с необятен обсег, който при Pro модела печели от автоматизиран фокус, до момента в който при Pixel 7 автофокусът липсва. 
 Снимка 590228

Pixel 7 Pro разполага и с трети датчик GM 1 с телеобектив и 48 мегапиксела, който обезпечава до 5х оптичен зуум и до 30х хибриден зуум. 

Гугъл в действителност залага на макро и зуум качествата на камерите на Pixel 7 Pro като водещи детайли в маркетинга на устройствата. 

Произведеният по четири-нанометрова технология чипсет Tensor G2 е с по-висока периодичност и по-висока продуктивност на графичния процесор. 

И при двата телефона имаме закрепена RAM - Pixel 7 е с 8GB, а Pro моделът разполага с 12GB, а вариантите за вградена памет са 128, 256 и 512GB.
 Снимка 590226

Издръжливостта на батериите е различен от козовете на новите Pixel телефони. 

Гугъл дава обещание до 72 часа работа при енергоефективен режим, за което роля играе и по-ефективният чип. 
 Swtich to Android и приложението на Гугъл, което прави прехвърлянето от iOS към Android елементарно и бързо
Как да прехвърлим данните си от iPhone на Android най-бързо и елементарно

Без кабели

Цените на Pixel 7 стартират от 649 евро за модел със 128GB, а по-големият Pixel 7 Pro със същото количество памет коства 899 евро. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР