С личен шофьор и лъскав джип гази в софийските преспи

...
С личен шофьор и лъскав джип гази в софийските преспи
Коментари Харесай

Жената на Брендо разпродава бизнеса и напуска България

С персонален водач и бляскав джип гази в софийските преспи някогашната жена на наркобоса Евелин Банев – Брендо, видяха папараците на „ България Днес “.

Повод за обиколките на Моника Добринова са споразумяване на формалностите към продажбата на легалния й бизнес, настояват хора от подземния свят. По думите им след финала на покупко-продажбите Добринова счита да напусне страната. На скрито място в чужбина от няколко месеца е и Брендо, който си плю на петите, малко преди да бъде наказан на шест години за пране на 21 млн. лв.. До края на април 2018-а Брендо се разхождаше несмущаван в София, въпреки по това време да имаше още две присъди за трафик на дрога – 20г. затвор в Италия и 10 година решетки в Румъния. Като похлупак на всичко Брендо съумя да трансферира и легалния си бизнес на записана в Кипър офшорка. Сделката на процедура скъса следите към благосъстоянието му, без да има спънка то да бъде ръководено от подставени лица.

За сходни планове подсказват и дейностите на някогашната му брачна половинка Моника. Миналата година тя е внесла искане за запор на компании и фамилни парцели на стойност 22 милиона лв., както и за 6 милиона в банкови сметки.

В настояването не е включен стилният бизнес на Добринова, който тя трансферира на свои близки. Самата договорка става дни преди настояването за запор на компанията от антикорупционната комисия. Така компанията „ Монай Криейшънс “ минава в ръцете на Ана Хадам и Румен Георгиев, демонстрира информация в Търговския указател. Наред с Моника и Хадам изскача около бизнеса на брачната половинка на Брендо. Младата дама публично се води измежду акционерите във компания купила столичния хотел „ Рила “. След тази договорка Моника сполучливо трансферира акциите си в „ Конте Плюс “ на дизайнерката Здравка Радева малко преди да запорират имуществото й.

След договорката с стилните компании брачната половинка на Брендо остава притежател единствено на сдружението „ Б.М.А. Трейдинг “, чиито акции са запорирани. Фирмата е основана от Банев и посредством нея той построява хотела „ Ле Фльор “ на бул. „ Витоша “. Поле постройката е трансферирана на офшорка, а „ Б.М.А. Трейдинг “, изпразнена от наличие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР