С Корнелия Нинова сме опоненти, но тя не е ходила

...
С Корнелия Нинова сме опоненти, но тя не е ходила
Коментари Харесай

Биков: Нинова ни е опонент, но тя не е ходила на кино с Борисов, не му е била министър, нито омбудсман

С Корнелия Нинова сме съперници, само че тя не е ходила на кино с Борисов, не му е била министър, нито омбудсман. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Тома Биков от парламентарната естрада, съобщи организация " Фокус ".

" Ние с сътрудниците от Българска социалистическа партия от десетина години сме в много съществени спорове. С госпожа Нинова сме съперници, дори от време на време сме прекалявали в изявленията си, само че ще ви кажа нещо в нейна отбрана, колкото и да звучи неприятно. Г-жа Нинова не е ходила нито на кино с господин Борисов, нито му е била министър, нито му е била омбудсман. Може към нея да имаме всевъзможни връзки, само че тя на килимчето не е била за разлика от водачите на всички останали ", съобщи още Тома Биков.

Търпяла съм доста повече от това, което през днешния ден ми причинявате - Борисов е доста по-сериозен конкурент. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в персонално пояснение. Тя уточни, че има персонално пояснение най-малко на 17 изявления, защото всички са си поиграли с нейното име.

" Ако нямате причини и се занимавате с моето име - добре. Една хубава мисъл: " Големите мозъци с какво се занимават - с хрумвания, междинните със събития, а дребните с хората ". Добре се позанимавахте с мен. Изляхте си страстите. Търпяла съм доста повече от това, което през днешния ден ми причинявате. Уверявам ви, че Борисов е доста по-сериозен конкурент. Ние с него 5 години доста се бихме. Така че с нищо не може да ме уязвите повече от това, което съм претърпяла с този човек ", сподели още Корнелия Нинова.

По думите ѝ може през днешния ден да се внушава лъжата за ГЕРБ и Българска социалистическа партия, само че в никакъв случай в политическата и житейската си кариера не е стъпвала в офис на Борисов, както в на Слави Трифонов, както и на Христо Иванов.

" Разбирам политиката по различен метод. Искам тя да се прави транспарантно и обществено и тъй като се пробвам да давам персонален образец за това. По този метод никой не може да ме държи според от своята воля, пари и власт ", сподели още Корнелия Нинова.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР