С каквото и да е сгафил Елвиса, сериозно е ядосал

...
С каквото и да е сгафил Елвиса, сериозно е ядосал
Коментари Харесай

Бясна е! Емануела сравни Елвиса със земята: Селянин от кроманьонско време!

С каквото и да е сгафил Елвиса, съществено е ядосал Емануела. В свои сторита в Инстаграм тя стремително беснее против него и сипе огън и жупел по главата му. По думите ѝ индивидът си е патогенен измамник, който лъжел даже родителите си, че не са дружно, единствено и единствено да му обезпечат финансова инжекция. Когато пък певицата се включвала с пояснения, незабавно я опровергавал с изказванието, че е луда.

Лъжите му били свързани и с ситуацията му в обществото, както и с всеналаганото мнение, че е милионер. На процедура подчинените на Елвиса даже не знаели, че им се води началник, камо ли да можело да разчитат на него за нещо.

Единственото, което го интересувало, били непрекъснатите запои и желанието да бъде прочут. Затова и множеството му контакти били сведени до концепцията да се възползва по най-хубавия метод от тях.

Според изпълнителката държанието му било тъкмо като на болен от параноидна шизофрения, който имал нереалистично разбиране на света. За похлупак тя го съпоставя и със селяндур от кроманьонско време, за който заканите и измените са всекидневие. Така, съществено запалила, Емануела направи на пух и прахуляк някогашния си.

 

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР