С какво ще запомним този ден? Дори азиатските страни залагат на

...
С какво ще запомним този ден?
Дори азиатските страни залагат на
Коментари Харесай

Ресторантьор: Храна с насекоми - заявка за нов тренд сред bio-любителите

С какво ще запомним този ден?

" Дори азиатските страни залагат на обичайната кухня, вместо на екзотичната с инсекти в храните. Но пък може да се окаже предстоящ тренд измежду bio-любителите " - останете с вечерните подкаст вести, с цел да чуете още от коментара на Ричард Алибегов, ръководител на Българската Асоциация на заведенията.

И още от тематиките, които ще чуете:

Вместо по 1 милион лв. гаранция, както искаше прокуратурата, двама от обвинените по делото " Нексо " ще платят 10 пъти по-малка сума. Софийският градски съд опрели гаранциите на основния управител на компанията Траян Николов и оперативния шеф Калин Методиев да бъдат понижени надлежно на 150 хиляди лв. и на 100 хиляди лв.. Магистратите одобриха, че e налице обосновано съмнение Николов и Методиев да са съпричастни към част от предявените им обвинявания. Налице са и доказателства за основаване на проведена незаконна група за осъществяване на данъчни закононарушения и такива, свързани с изпиране на пари. Съдът не намира доказателства, че тази проведена незаконна група е целяла осъществяване на финансови покупко-продажби, без надлежно позволение, както и закононарушения, свързани с манипулиране на компютърни данни. Съдът удостовери наложената възбрана на двамата да напущат страната.

Микаела Шифрин продължи превъзходството си в алпийските ски и реализира своята победа №84 в Световната купа. Американката завоюва гигантския слалом в Конплатц, единствено 24 часа, откакто завоюва и слалома в италианския зимен център. Шифрин бе най-хубава след първия манш, а насъбраната удобна преднина й разреши без проблем да завоюва надпреварата с общо време от 2:03.28 минути. Така след към този момент усъвършенствания връх на Линдзи Вон за победи в Световната купа, Шифрин се приближи единствено на два триумфа от изравняването на абсолютния връх на Ингемар Стенмарк, който като че ли ще падне още през този сезон.  

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:  

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?  

Един час - толкоз бе належащо, с цел да се изчерпат билетите за представленията в Народния спектакъл с присъединяване на световноизвестния артист Джон Малкович. Какви билети въпреки всичко останаха, чуйте във вечерните Podcast вести.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР