С жесток бой и скандал завърши битката между Атлетико Минейро

...
С жесток бой и скандал завърши битката между Атлетико Минейро
Коментари Харесай

Бой и арестувани играчи след Атлетико - Бока Хуниорс

С нечовечен пердах и скандал приключи борбата сред Атлетико Минейро и Бока Хуниорс от 1/8-финалите на Копа Либертадорес. Бразилците отстраниха своя противник след дузпи, само че след срещата в тунела се стигна до всеобщ пердах. Ядосаните аржентинци нападнаха домакините, нанесоха удари на няколко души и се пробваха да влязат в съблекалнята им. В резултат на мелето полицията привика за разпити 8 души от делегацията на Бока. Петима от тях са футболисти, двама са ръководители на клуба, а последният е член на треньорския екип.

Аржентинците са недоволни, защото съгласно тях са били ощетени от съдиите. Двата мача приключиха 0:0 в постоянното време, като и при двата имаше по една обстановка за противоречив гол в тяхна изгода, който ВАР не призна. Заради това напрежението ескалира и се стигна до грозните подиуми.

След основните настоящи лица в багра е някогашният футболист на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо, в този момент в Бока Хуниорс, който на някои фотоси и видеа се вижда да държи пожарогасител. Той е и измежду призованите в полицията. В същото време негови съотборници хвърлят всякакви предмети и нанасят удари. Президентът на Атлетико Минейро също дава отговор по сходен метод.

Гостите се втурнаха да влизат и в стаята на реферите, с цел да им търсят сметка. Наложи се полицията да се намеси със сълзотворен газ, с цел да озапти буйстващите. Това пък накара някои от обгазените да повръщат.

В последна сметка аржентинците не съумяха да излетят назад за родината си преди затварянето на летището в Бело Оризонте (02:00 часа локално време) и останаха да нощуват в автобуса си пред полицейското ръководство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР