С изказването си Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
С изказването си Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Журналист: С изказването си Путин потвърди, че стои зад смъртта на Пригожин

С изявлението си Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През удостовери, че стои зад гибелта на. Това разяснява проверяващият журналист Андрей Захаров в ефира на Нова телевизия. 

Ще има почести за Пригожин, само че няма да го вършат огромен воин. Изказването на Путин за мен значи, че той стои зад това. Показва, че това може да се случи с всеки човек, предприемач, политик. Сега се опасяват от Путин, уточни Захахров. 

Командирите на " Вагнер "  имат проблеми с съветското Министерство на защитата, ФСБ. Има каузи против тях. Те не желаят да работят за военното министерство. Не съм сигурен, че империята на Вагнер ще съществува още. Тя е обвързвана с личността на Пригожин, без него няма да работи. Според мен това е завършек на империята Вагнер, сподели още журналистът. 

По думите му " Вагнер " е доста ефикасна група. " Военното министерство не е дейно. Като ефективна група, " Вагнер " може да работи с Пригожин. Те знаят, че той може даже да ги пребие, в случай че вършат нещо неприятно. Затова споделям, че доста неща във  " Вагнер " са свързани с личността на Пригожин. Шойгу няма да ги бие ", добави Захаров. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР