С идването на новата година всеки има надежда за по-добро

...
С идването на новата година всеки има надежда за по-добро
Коментари Харесай

Нумерологична прогноза за 2024 година от Ивелина Желязкова

С идването на новата година всеки има вяра за по-добро бъдеще, всеки от нас е чуди какво ли ще ни донесе тя. Съществуват можество начини, посредством които да разберем какво ни чака отсега нататък, само че през днешния ден ще се допитаме до нумеролога.

Ивелина Желязкова е нумеоролог с дълготраен опит. В процеса на своята близо 15-годишна процедура, тя става известна със своите ясни и точни прогнози, както персонални, по този начин и с социална значителност.

Ивелина разказва нумерологията като своя пристрастеност и предопределение от години.  През практиката си тя съумява да я усъвършенства като просвета с откритията, които прави и изследванията за съвместимостите сред хората. Освен това е преподавател на курсове по нумерология в страната и на онлайн курсове в чужбина.

Нека забележим какви са нейните прогнози за 2024 година:

Първата стъпка преди да стартираме е да разберем кое ще бъде цифрата на следвщата година. За 2024 събираме 2+0+2+4= 8. Това значи, че годината носи силата на цифрата 8, което е материално число.

8 е цифрата на  материята,  материализирането, работата, трудът, парите, материалните неща, споразумяване на финансови въпроси, даже и разпределение на население и работна ръка и други Фокусът върху цялата година ще бъде точно върху тези аспекти.

През 2024 година би трябвало да сме готови за неща от най-ранообразен темперамент!

Също по този начин годината ще бъде под въздействието на дом 8.  В нумерологията дом 8 се пресмята по друг метод, от този в астрологията, само че тълкуването му и в двете науки е сходно. В комбинацията на година 8 с дом 8 чакаме да се уредят доста финансови въпроси в международен мащаб. Възможно е да се преразпределят пари, територии, запаси, заеми и други да се уреждат войни или да стартират нови.

В самата композиция на година 8 с дом 8 е заложена заплаха от световен случай, само че нансоката му към момента не е ясна. Възможно е да става дума за голям брой произшествия в разнообразни точки на света. Можем да очакваме бедствия, катаклизми и даже нови безредици и войни.

Нека се върнем обратно във времето в 2022 година, която носи силата на цифрата 6. В 6-цата се уреждат доста въпроси в разнообразни сфери, а от там и се стартират нови неща. Тогава стартира спора сред Русия и Украйна и това изигра голяма роля в международната политика и стопанска система. Това, което е почнало в година 6 въздейства на идващите най-малко 3 години, до момента в който се затвори цикъла до 2025г., а той стартира мъчно, което значи, че и 2023, 2024 и 2025 са сложни.

Месеците, в които са вероятни промени в международен мащаб са февруари, юни, септември и ноември на 2024г. Ключовите дати през тези месеци са много.

През август и септември 2024 година има заплаха от световен случай, даже няколко на брой произшествия, като това се чака най-много през септември.

Самата година стартира с месец 9, което значи, че е допустимо да се уреди остарял световен проблем.

За България рискови месеци за произшествия, бедствия и катаклизми са май и юни. Възможно е през този интервал и някакво ново начало в ръководството на България или обилни промени.

През февруари или ноември е допустимо да се одобряват нови закони, които да разочароват хората. Февруари и ноември също са рискови за българите във връзка с произшествия и катаклизми.

Възможно е през 2024 година България да е в съществени несъгласия с други страни. През юли и септември бихме могли да чакаме България да контракти нещо или да подписа контракти с други страни, някакво съглашение или помирение. Икономически България ще продължава да е зле, а инфлацията ще продължа да се развива.

Като позитивни аспекти на годината може да се изтъкне повишението на раждаемостта и възникването на промени в образованието, науката и спорта.

През март и декември на 2024г. е допустимо повишаване на пенсии, заплати или детски надбавки или майчинство.

На фона на всичко което е допустимо да се случва в международен мащаб, в България ще е леко и по-спокойно.

Автор: Ивелина Желязкова - Нумеролог
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР