С голямата си площ за гравиране, Swiitol C18 Pro ще

...
С голямата си площ за гравиране, Swiitol C18 Pro ще
Коментари Харесай

Swiitol C18 Pro 18W - три пъти по-бърз лазерен гравир


С огромната си повърхност за гравиране, Swiitol C18 Pro ще отговори на разнообразни потребности

На мощно конкурентния пазар за лазерни гравири скоростта е основно преимущество наред с други механически характерности като точност, да вземем за пример. С три по-висока скорост по отношение на останалите всеобщи гравири се отличава един нов състезател на пазара, който представяме тук.

Стъпвайки на нова технология, реализира високоскоростно гравиране от 30000 mm/min. Този извънредно бърз модел се предлага преференциално за €289 с ваучър за отстъпка SW18PR в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка от европейски склад.

Иновативният дизайн усъвършенства успеваемостта на работа и точността на гравиране

Разглежданият лазерен гравир ще отговори на потребностите както на запалянковци и самостоятелни експерти, по този начин и на консуматори от промишлеността, които търсят решение за възстановяване на успеваемостта на работа и редуциране на времето за произвеждане. Голямата повърхност за гравиране от 400×400 mm ще отговори на разнообразни потребности на потребителите.

идва с чисто нова конструкция – употребява линейна плъзгаща се релса и дизайн с верига, с цел да усъвършенства точността и да усъвършенства разположението на кабелния вързоп. Така гравирането става по-стабилно и тъкмо, а също така сходно градивно осъществяване понижава шума и вибрациите на машината, което значи по-приятна работна среда.

Със скорост 30000 mm/s, този лазерен гравир е 3 пъти по-бърз от елементарните модели

Нов източник на светлина с фокусно разстояние 50 mm усъвършенства способността за рязане, качеството и прецизността на устройството. Лазерният гравир поддържа многоцветно гравиране върху метал от неръждаема стомана, което го прави съвършен за експерти, които желаят да разпрострат креативния си капацитет.

е оборудван с чисто ново устройство за фокусиране, което контролира фокуса по-точно. Иновативният дизайн освен усъвършенства качеството на рязане, само че прави гравирането по-лесно и комфортно. Освен това фокусиращите модули на Swiitol могат да поемат материали с друга дебелина.

Интегрираните стъпков мотор и винтови кол вършат придвижването на лазера по-прецизно

Машината употребява усъвършенствана технология за точково свързване с двойна компресия. Ултра-фината лазерна фокусна зона е понижена при този модел до 0,08х0,08 mm. Лазерът с висока компактност може елементарно да изреже 18 mm дърво, 11 mm акрил и 6 mm MDF посредством голям брой сечения, непосредствено да гравира огледална неръждаема стомана, метал, керамика, стъкло и други Скоростта на гравиране и рязане е с 40% по-висока от тази на моделите без точково компресиране.

е оборудван с нова 32-битова дънна платка, която е способна да обработва по-бързо и повече данни. Устройството е съвместимо с разнообразни софтуери за гравиране, включително LaserGRBL и LightBurn, и поддръжка известните файлови формати NC, BMP, JPG, PNG, DXF и други

Уникалният лазерен модул 18W реже по-дълбоко и по-прецизно

Лазерният гравир употребява второ потомство APP надзор, в това число библиотека с модели за рязане, богати дизайнерски функционалности и постоянен надзор на връзката. Това разрешава на потребителите да работят с машината по-удобно, подобрявайки успеваемостта на работа и качеството на рязане.

разчита на вграден винтов кол вместо на смесен съединител. Стъпковият мотор и винтовият кол са интегрирани, което прави придвижването на лазера по-прецизно.

Swiitol C18 Pro гравира непосредствено разнообразни материали, включително дърво, стомана, метал, акрил и други

Не на последно място, моделът идва с нов дизайн на филтъра за отбрана на очите. Панорамният филтър-протектор защищава очите доста добре, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина. Операторът на машината и хората в близост не е належащо да носят очила, до момента в който следят процеса на лазерно гравиране, като по този начин си икономисват разноски и стеснение.

Можете да купите бързия лазерен гравир тук: – за €289 с ваучър за отстъпка SW18PR и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР