С гол от дузпа Лацио победи с 1:0 и се

...
С гол от дузпа Лацио победи с 1:0 и се
Коментари Харесай

Лацио елиминира Рома с гол от дузпа

С гол от дузпа Лацио победи с 1:0 и се класира за полуфиналите за Купата на Италия. Там орлите ще срещнат спечелилия от конфликта Ювентус – Фрозиноне.

Матия Дзакани означи единственото попадение от бялата точка в 51-вата минута. Така отборът му взе дербито за Вечния град. Победата е трета за сините над вълците за купата в последните години. Предишните бяха на финала през 2013 година и на полуфинала през 2017 година

. След почивката Лацио беше по-острият и по-креативен тим. До гола се стигна след нарушаване на Хуйсен против Кастейяно. Първоначално
реферът подмина обстановката, само че след преразглеждане с ВАР уточни бялата точка. Дзакани прати Патрисио в неверния ъгъл и откри резултата.

Рома насочи първия си прецизен удар чак в 61-а минута, само че Пелегрини не съумя да вкара. Моуриньо пусна куп нападатели и Рома мина към 4-2-4. Това обаче не оказа помощ за гол, даже в противен случай – Лацио беше покрай 2:0. Педро обаче пропусна от близко.

Двата тима приключиха мача с по 10 души след червени картони в добавеното време за Педро и Азмун от Рома. След последния съдийски сигнал и Джанлука Манчини от Рома получи червен картон.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР