С гол на Стивън Дейвис в четвъртата минута на добавеното

...
С гол на Стивън Дейвис в четвъртата минута на добавеното
Коментари Харесай

"Тотнъм" се издъни за Купата на Англия, ще преиграва с отбор от трета дивизия

С гол на Стивън Дейвис в четвъртата минута на добавеното време третодивизионният " Рочдейл " се добра до тъждество 2:2 против " Тотнъм " в мач от осминафиналите в шампионата за Купата на Англия.

Така двата отбора ще би трябвало да преиграват на " Уембли ", с цел да дефинират кой от тях ще играе на четвъртфиналите.

Двубоят на препълнения " Спотланд Стейдиъм ", който бе изгледан от малко над 8 000 души онлайн по трибуните, мина през серия обрати.

Гостите от Лондон започнаха по-добре срещата и през първото полувреме сътвориха няколко рискови обстановки, само че не съумяха да стигнат до гол. Малко изненадващо, секунди преди почивката, " Рочдейл " откри резултата след брилянтна контраофанзива, приключена от Иън Хендерсън.

В 59-ата минута обаче Тотнъм изравни посредством новото попълние Лукас Моура. Бившият състезател на " Пари Сен Жермен " се разписа в първия си мач като титуляр за " шпорите " с прекрасен удар с левия крайник.

В 88-мата " Тотнъм " получи правото да извърши дузпа, която влезлият като запаса Хари Кейн невъзмутимо осъществя.

В оставащите малко минути до края " Рочдейл " хвърли всички сили в офанзива и Стивън Дейвис засече една изсипана в наказателното поле топка, с цел да оформи крайното 2:2 и да резервира възможностите на отбора си за продължение в идната фаза на шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР