С еволюцията на пазара се развиват и предизвикателствата и възможностите,

...
С еволюцията на пазара се развиват и предизвикателствата и възможностите,
Коментари Харесай

Ripple спасява Биткойн попечителя Swan, плащайки на клиентите, докато ICO-то на този Биткойн форк се разраства

С еволюцията на пазара се развиват и провокациите и опциите, пред които са изправени другите платформи.

Неотдавна Ripple, блокчейн компанията, която стои зад XRP, избави Swan Bitcoin, прочут Биткойн настойник, до момента в който ICO на този форк на Биткойн набира скорост.

В тази публикация ще проучим случилото се сред Ripple-Swan Bitcoin и ще разгледаме бързо набиращата скорост вест за ICO-то на един форк на Биткойн, като в същото време ще следим и аспекта на добива на Bitcoin Spark и присъединяване на Кори Клипстен във всичко това.

Ripple се намесва, с цел да избави Swan Bitcoin

Swan Bitcoin, добре прочут настойник на Биткойн и платформа за спестявания, неотдавна претърпя финансова рецесия, която имаше капацитета да докара до тежки последствия за потребителите.



Сайтът предлага услуги, които разрешават на клиентите да съхраняват и получават Биткойн. Поредица от злощастни събития обаче докара до финансов дефицит, който изложи на риск паричните средства на потребителите на платформата. При непредвиден процес на събитията на помощ на Swan Bitcoin се притече Ripplе, оказвайки финансова поддръжка на Swan Bitcoin, като възвърне на клиентите ѝ евентуалните загуби по време на рецесията.

Решението на Ripple илюстрира нейната отдаденост на по-широката криптовалутна екосистема и готовността ѝ да помогне на сътрудниците си от сектора в сложни моменти. То натъртва на общността и съдействието в света на криптовалутите, където фирмите се поддържат взаимно, с цел да подсигуряват стабилността и надеждността на промишлеността.

ICO-то на форк на Биткойн е във напредък

Докато спасяването на Swan Bitcoin попадна в новините, друго развиване раздвижи вниманието в крипто света, привличайки вложители и запалянковци. В този случай въпросният форк на Биткойн е Bitcoin Spark (BTCS), мрежа която употребява механизъм, прочут като доказателство за развой (Proof-of-Process, PoP) с цел да реализира процеса на рандеман на BTCS и да се оправи с провокациите на своя предходник, Биткойн.

ICO на Bitcoin Spark набира скорост в крипто пространството. То също по този начин има за цел да вкара новаторски функционалности в блокчейн пространството. ICO-то на Bitcoin Spark разрешава на вложителите и крипто запалянковците да се снабдят с BTCS на преференциална цена.

Добив на Биткойн

Добиването на Биткойн съставлява валидиране на транзакции и прибавянето им в блокчейна. Добивът е забележителен аспект на блокчейн пространството, а миньорите в Биткойн играят основна роля в поддържането на сигурността и дейностите в мрежата.

Майнърите употребяват компютърни мощности, с цел да вземат решение комплицирани математически задания, а в подмяна получават възнаграждение с новосъздадени Биткойн токени и такси за транзакции от сполучливи такива.

С разширението на блокчейн пространството добивът остава доходоносна и конкурентна промишленост. То изисква профилиран хардуер, който е безценен, което го прави недосегаем за доста хора. И въпреки всичко, този нов форк на Биткойн, Bitcoin Spark, има за цел да подсигурява, че вашите елементарни устройства могат да се употребяват в BTCS, правейки го наличен за всички, подготвени да се включат в процеса на рандеман.

Сега, по какъв начин историята за спасяването на Swan Bitcoin се отнася до Кори Клипстен?

Участието на Кори Клипстен

Като основен изпълнителен шеф на Swan Bitcoin, той е добре прочут в крипто пространството. Той също по този начин се е застъпвал за Биткойн и неговия капацитет да промени бъдещето на финансите.

Когато е бил на работа, той се е занимавал с това да направи Биткойн наличен за всички, позволявайки на потребителите да натрупат Биткойн с течение на времето.

Неговата компания, Swan Bitcoin, даде лесни за потребление решения за трупане на Биткойн, което я направи скъп запас за начинаещи и опитни крипто запалянковци.

Заключение

Неотдавнашното избавяне на Swan Bitcoin от Ripple отразява силата на общността и поддръжката в крипто пространството. Докато Swan Bitcoin беше изправена пред забележителна рецесия, Ripple обезпечи средствата на клиентите.

ICO-то на форк на Биткойн значи продължаваща иновация на пазара на криптовалути, предлагаща финансов капацитет.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: oiopopohttps://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР