С една трета по-малък зрителски интерес спрямо първия уикенд у

...
С една трета по-малък зрителски интерес спрямо първия уикенд у
Коментари Харесай

Злодеида продължава да държи най-голям зрителски интерес

С една трета по-малък зрителски интерес по отношение на първия уикенд у нас "Господарка на злото 2 " остава най-гледаният филм, сочат систематизираните данни от киносалоните. Историята за двете царства, които би трябвало да се съберат след женитбата на наследниците им, която е заслон за скрит план против Злодеида, е гледана към този момент от 69 844 фенове и има 743 556 лв. доходи.

На втора позиция след изборния уикенд остава българският "Завръщане ". Случващото се сред четирима другари в детските им години и 20 години по-късно, в което са намесени родови връзки, детска обич и спортен дух, е гледано от 36 829 фенове и има 335 223 лв. доходи.

Първата премиера от предишния петък - "Терминатор: Мрачна орис ", шести по ред филм от поредицата, е на трето място по зрителски интерес. Продължението на история от епизода "Страшния съд " от 1997 година, в което Дани Рамос се сплотява с Грейс и Сара Конър, с цел да оцелее, е гледано от 8 323 фенове и има 84 711 лв. доходи за първите три дни у нас.

Четвърти по ред е "Жокера ", който е към този момент месец измежду първите по гледаемост филми у нас. Утопичният филм за времето преди Батам в Готъм сити и превръщането на Артър Флек в познатият воин е с към този момент 103 831 фенове и регистрира 982 733 лв. доходи от билетите им.

На пета позиция е "Обратно преброяване " - втората премиера от предишния уикенд, чието наличие го приближава до упования Хелуин. Разказът за телефонно приложение, което отброява времето до гибелта на притежателя на телефона, е гледан от близо 2 921 фенове и има 28 894 лв. доходи за първите три дни у нас.

Шесто място е за екшъна "Близнакът ", в който Уил Смит се изправя против Уил Смит. Напълненият догоре с компютърни резултати и моделиране филм за времето, в което паравоенна корпорация си основава клонинги по сходство на наемен палач, е към този момент три седмици на екраните у нас и за това време са го гледали 28 546 фенове и има 306 624 лв. доходи.

На седма позиция е трета премиера от предишния уикенд - анимацията "Клара ". През първите три дни приключенията на радостния енот и мърморещото джудже в търсенето на вълшебния змей са гледани от 2 260 фенове и имат 18 703 лв. доходи от билетите им.

Друга анимация - "Загубеният Йети ", е на осмо място след месец на екраните у нас. Дългото над 3000 километра пътешестване на тийнейджърката Йи и дребното йети е гледано от 39 980 фенове и има 383 038 лв. доходи.

На девето място е също анимация - "Г-н Беля ". Пътуването на домашното кученце, попаднало в света на бездомните, с цел да избяга от децата на притежателя си, е към този момент четвърта седмица на екраните и има 13 376 фенове и 132 922 лв. доходи от билетите им.

Десета позиция е за "Angry Birds: Филмът 2 ", който е към този момент десета седмица измежду първите 10 най-гледани филми у нас. Историята за известните герои, към които в този момент се причисляват и жителите на острова на орлите е гледана от 74 591 фенове и има 685 85 лв. доходи.

Извън първата десетка са три от министър председателите от предишния петък. Историята от "Тази, която не съм " по романа на Камий Лоранс е гледана от 2 880 фенове, в това число и тези от фестивала "Сине либри " и има 27 459 лв. доходи от билетите им.

Българският "Ирина " е с общо 2 657 фенове, в това число и тези от предпремиерните му прожекции, като приходите от билети са 10 669 лв.. "Изпепеляване " по описа на Харуки Мираками е гледан от 1 534 фенове, в това число и тези от фестивала "Сине либри " и има 13 028 лв. доходи от билетите им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР