С динамика и битка, но без голове завърши дългоочаквания мач

...
С динамика и битка, но без голове завърши дългоочаквания мач
Коментари Харесай

Джокович с труден успех на старта в Дубай

 Efbet2023 Horizontal
С динамичност и борба, само че без голове приключи дълго чакания мач сред " Левски " и " Лудогорец " от 21-вия кръг в Efbet лига, провел се пред съвсем цялостните трибуни на ст. " Георги Аспарухов ". Равният резултат обаче оказа помощ на водача ЦСКА-София, който остава с три точки пред настоящия първенец от Разград.

" Левски " направи най-хубавия си мач от началото на 2023 година, като изключително се понрави през първата част. Отборът, воден от Станимир Стоилов обаче влезе в историята, откакто няма победа към този момент 11 следващи мача. Това е най-слабото достижение в клубната хроника.

Последният триумф е от 8 октомври, като последваха осем равенства и три провали. " Левски " заема седмото място в елита с 32 точки.

" Лудогорец " съумя да придвижи играта по-напред едвам в края на първото полувреме. Тогава пред Кирил Десподов се откри и отличен късмет, само че той не уцели вратата по диагонала. Секунди по-късно неакуратен шут насочи и Игор Тиаго.

След паузата пред двете порти още веднъж имаше по няколко шанса, само че не и чисти голови положения. С придвижване на времето се появиха и повече нерви и единствено за второто полувреме съдията Георги Кабаков сподели седем жълти картона.

Междувременно Лудогорец осъществя ефектен трансфер, откакто притегли един от най-хубавите български футболисти през последните години - капитана на Ботев Пловдив - Тодор Неделев.  Той ще бъде показан публично в четвъртък (2 март) на специфична конференция в Разград ", се споделя в известието на " орлите ".

Алберт Попов се завърна вкъщи след историческия триумф в Палисейдс Тахо

Алберт Попов се завърна вкъщи след историческия триумф в Съединени американски щати. Най-добрият ни скиор приключи на трето място в слалома в Палисейдс Тахо. Българин не бе стъпвал на подиума в надпревара от Световната купа от 1984 година насам. На Летище София Попов съобщи, че може и да е изглеждал спокоен по време на надпреварата, само че е карал " за всичко или нищо ".

" За това сме работили цялостен живот, беше една детска фантазия. На 6-7 години бях на “Алеко ” и тогава си мечтаех един ден да съм на подиума. За благополучие, по този начин се случи. Не мога да кажа, че беше ненадейно, беше въпрос на време. ", сподели Попов.

" Благодаря на треньора ми, който подреди вратите за втория манш. Благодаря на целия екип, който ме поддържаше във форма от самото начало. "

" В самото втурване наподобява, че съм много спокоен, само че карах за всичко или нищо. Знаех, че трасето ще бъде подредено като за мен, Ивайло Борисов ми беше направил и ските. Доверих се на инстинкта си и се оправих. До края на сезона ще карам за наслаждение, тъй като задачата към този момент е реализирана. "

Джокович с сложен триумф на старта в Дубай

Новак Джокович стартира с сложен триумф присъединяване си на мощния шампионат от сериите АТП 500 в Дубай, откакто надделя Томаш Махац с 6-3, 3-6, 7-6 (1) за близо два часа и половина игра.

Сърбинът, за който това бе първи шампионат след триумфа на Аустрелиън Оупън, завоюва първата част, макар че противникът му, 130-и в света, сподели зъби и съумя да върне ранен пробив, преди да инкасира още един. Вторият сет отиде на сметката на чешкия тенисист, който се нуждаеше от един-единствен брейк.

Третата част бе решена след тайбрек, откакто Джокера изпусна пробив задатък. В дългия гейм той бе повече от безапелационен и даде единствено една точка на по-непретенциозния си конкурент. В спор за място на четвъртфиналите Ноле ще играе с нидерландеца Талон Грикспор.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР