С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на.

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено и.

Събота

София - В Южния парк ще се състои следващото детското тичане с дължина 2 км от самодейността,. То е предопределено за деца от 4 до 14 години и им дава опция от най-ранна възраст да построяват трайни привички, дисциплинираност и спортна просвета. Началото е при паметника с гълъбите. В края на всяко тичане участниците получават лакомства и напитка. Подробности и регистрация -.

София - Детският център " Кондабайда " - резиденция за деца и животни, афишира " Тиквен уикенд " от 10 до 15 ч. Деца и родители са поканени да дълбаят тикви, да ядат от тематичния за католическия празник " Вси светии " плод и хранят с него животните. Отворени са и обичайните работилнички, както и тролей за спускания. За да се избегнат скупчвания на хора, се позволяват до 4 фамилии, записани за един и същи час. Необходимо е да се резервира час.

 С децата в почивните дни (30 и 31 октомври)
© "Кондабайда "

София - Лятно кино " Кабана " (в градината на НДК до кръстовището на бул. " Патриарх Евтимий " и ул. " Фритьоф Нансен " ) кани най-малките да честват " Ви светии " облечени в призрачни костюми.
Те ще рисуват страшни чудовища, с които ще плашат злите духове, ще се почерпят и ще танцуват. " Хелоуин уикенд в парка " е със свободен вход и ще се организира от 13 до 17ч.

София - Приказката на братя Грим " Бременските музиканти " оживява на сцената на Младежкия спектакъл " Николай Бинев " в зрелищен театър, изпълнен с музика и танци. Магарето, Кучето, Котката и Петелът се срещат инцидентно, откакто са изгонени от своите стопани, и вземат решение да отидат в Бремен, с цел да станат градски музиканти. Всичко върви по проект, до момента в който на пътя им не се изпречват двама рискови разбойници. Режисьор на представлението е Венцислав Асенов. Билети могат да се купят на касата на театъра или онлайн. Още за театралните представления денем можете да видите от стратегиите на театрите в огромните градове в дъното на публикацията.

 null
© Делян Тодоров, Младежки спектакъл

null

Неделя

София - Картичка със светещи очи, дракони и щури духове за декорация са част от изненадите в празничната стратегия за Хелоуин на детския учебен център " Музейко ". Акцент в програмата е ателието, в което участниците са поканени да създадат приветствена картичка с граф Дракула. Тя ще има светещи очи, с цел да се забавляват, само че и с цел да научат за диодите и електрическите вериги. " Музейко " ще работи в неделя с удължено работно време, само че при ограничаващи ограничения поради коронависуса. Подробности -.

 С децата в почивните дни (30 и 31 октомври)
© Софийска опера и балет

София - Софийската опера показва музикалния театър " Трите прасенца " по музика на Александър Райчев. Историята на Пуф, Паф и Пиф ще опишат артистите Анна Вутова-Стойчева, Рада Тотева, Георги Джанов, Илия Илиев, Ованес Каспарян, Александра Носикова, Христина Пипова, Георги Георгиев, Никола Попов, Ана-Мария Крайчева, Георги Георгиев. Диригент е Стефан Недялков. Спектакълът стартира в 16 ч. Билети могат да се купят.

София - В рамките на фестивала " Синелибри " в кино G-8 ще бъде показан анимационния филм " Къде е Ане Франк " . Кити, въображаемото момиче, до което Ане Франк адресира своя фамозен дневник, оживява в къщата ѝ в Амстердам. Спомените на момичето се разсънват, до момента в който прелиства дневника, и Кити се впуска в търсене на обичаната си другарка обратно във времето. Филмът не се предлага за деца под 10 години.


София - Лятно кино " Кабана " (в градината на НДК до кръстовището на бул. " Патриарх Евтимий " и ул. " Фритьоф Нансен " ) кани още един път най-малките да честват " Ви светии " облечени в призрачни костюми. Те ще рисуват страшни чудовища, с които ще плашат злите духове, ще се почерпят и ще танцуват. " Хелоуин уикенд в парка " е със свободен вход и ще се организира от 13 до 17ч.

София - В детския център " Кондабайда " - резиденция за деца и животни, от 10 до 15 ч. продължава оповестения " Тиквен уикенд ". Посетителите са поканени да дълбаят тикви, да ядат от тематичния за католическия празник " Вси светии " плод и хранят с него животните. Отворени са и обичайните работилнички, както и тролей за спускания. За да се избегнат скупчвания на хора, се позволяват до 4 фамилии, записани за един и същи час. Необходимо е да се резервира час.

Програмите на държавните куклени театри в страната:

,
,,
,,
,
,,

Програмата за кината можете да откриете в рубриката

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР