С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Петък, 1 ноември

- София - Виждали ли сте в миналото монументална четириканална видеоинсталация? Ако отговорът е не, сте добре пристигнали от 14 часа в Музея за модерно изкуство на бул. " Черни връх " 2, където ще бъде подредена изложбата на Албена Михайлова " Фиктивни биографии ", част от плана " Автобиография ". Участниците в ателието ще преживеят историите на основните герои и техните биографии, които се движат сред небивалица и абстракция, действителност и фантазия. За записване и спомагателна информация: 0886 817 233; 0879 147 679 или [email protected]

- Бургас - Магазин " Декатлон " и съдружие " Зелена Странджа " провеждат състезателен празник за децата. От 12 до 14 часа в морската градина до " Моряшки монумент " против Мостика ще има доста занимателни игри. Малки и огромни ще могат да опитат вървене по въже, пукотевица с лък и да чуят забавната сказка на Владимир Димитров - планински лидер от съдружие " Зелена Странджа ". Събитието е уместно за всички, като ще са ви нужни само комфортно облекло и предварителна регистрация тук.

Събота, 2 ноември

- София - Ще се организира второто издание на софийският фестивал на игрите. Програмата ще предложи над 40 събития за дребни и огромни на 30 местоположения в София. Ще има събития за настолни и компютърни игри, виртуална действителност, детска стратегия, насърчаваща МИНТ (математика, инженерство, просвета и технология) уменията в ранна възраст, както и още доста занимания, шампионати, празненства и други. Подробности - тук.
 С децата в почивните дни (1, 2 и 3 ноември)
- София - В рамките на Sofia Game Night " Баухаус " и архитектурна разходка за деца показват тематичната листовка " 10 архитектурни загадки: Баухаус и модернизъм ".

- София - В Мега мол от 11 часа децата са добре пристигнали да оцветяват шеметно магична картина - от едната страна ще гледа есента, а от другата - зимата. Вижте детайлности тук.

Неделя, 3 ноември

- София - " Приказка с палачинка " е подготвила вкусна изненада и истории за обичания на децата воин Питър Пан. Необикновеното малко момче е уверено, че по никакъв начин не е добре да си възрастен. Живее на вълшебния остров Приказна земя, носи облекла от изсъхнали листа, дружи с феите и се среща с Вълшебната птица. Около него постоянно има непредвидени случки и занимателни герои - пиратите и индианците се преследват, русалките плуват в лагуната и си играят с водните мехурчета.

Една нощ Питър Пан долита в детската стая на Уенди и братята й Майкъл и Джон. Посипва ги с магически прашец и им демонстрира по какъв начин да възседнат вятъра и да полетят дружно с него. Въодушевени, децата го последват в Приказна земя, където ги чакат невероятни завършения. Предвождани от дръзкия и смел Питър и ревностната самодива Зън-зън, Уенди и братята й се впускат в борба със страшни пирати, отпред с жестокия капитан Хук...

Откъсите ще чете актрисата Златина Йорданова от 11.30 часа в " Книгата ".

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Пловдив, Куклен спектакъл - Русе,
Куклен спектакъл - Сливен,Куклен спектакъл - София,
Куклен спектакъл - Стара Загора, Куклен спектакъл - Търговище,
Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР