С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - На националния стадион " Васил Левски " под мотото " Любители на природата. Шампиони в спорта " близо 500 деца от 6 до 15 години ще застанат на стартовата линия и ще се борят за победа в конкуренцията " Go Kids " 2019.

Лекция и просветителни игри ще се проведат в деня на надпреварата в плана " Нова вяра за египетския лешояд " на Българското сдружение за отбрана на птиците, който сплотява организации от 14 страни от Балканския полуостров, Близкия Изток и Африка.

- София - Kornel4Kids кани децата от 11 часа, с цел да създадат дружно глинена плочка с отпечатък от есенно листо и пъстро украсена в топлите цветове на есента. Могат да се включат и деца и родители, майсторенето дружно е по-лесно, по-забавно и несъмнено сплотяващо. Подробности - тук.

- София - На кое дете не му е занимателно да гледа анимация? Със сигурност на всички деца ще им бъде забавно и по какъв начин се основава. Детска къща " Приказка до безкрайност " и ателие " Анимация без граници " оферират от началото на октомври на децата да се включат в курса " Анимационни хлапета ". Той е с дълготрайност 12 седмици и е разграничен на два модула, можете да видите детайлности тук.

- София - От 16 часа " Павилион Cafe & Bakery " кани децата на новата си мацаницана на тематика " Есенна гора ". Боите, които се употребяват, са за изобразяване с пръсти (тоест безвредни). записването става на място или на тел. 0887 164 432. Носете пантофки или аварийни чорапки и вижте за детайлности тук.

Неделя

- София - Зрители от 1 до 3 години са добре пристигнали на " Бебешка музика ". Кога и къде - вижте тук.

- София - Бебешка Арт работилничка ще забавлява дребните от 11. Вземете положителното си въодушевление, облечете остарели дрешки и елате при нас с цел да се включите в една цветна и цялостна с провокации среда.

- София - Първото по рода си Динозавърско шоу за деца ще се организира от 10, 12, и 14 ч. в " Щура лаборатория " на бул. " Сливница " 178. Всичко могат да гушкат, милват и хранят присъстващия динозавър, а той ще танцува, ръмжи, " хапе ". Вижте повече тук.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Пловдив, Куклен спектакъл - Русе,
Куклен спектакъл - Сливен,Куклен спектакъл - София,
Куклен спектакъл - Стара Загора, Куклен спектакъл - Търговище,
Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР