С броени дни разполага семейството на 14-годишната Никол Георгиева от

...
С броени дни разполага семейството на 14-годишната Никол Георгиева от
Коментари Харесай

Близки на болно момиче трябва спешно да съберат 300 000 лева за лечение

С броени дни разполага фамилията на 14-годишната Никол Георгиева от Велико Търново, с цел да събере нужната оставаща сума от 300 000 лв. за нейното лекуване. Момичето е с диагноза Сарком на Юинг и се нуждае от незабавна оперативна интервенция, която е планувана за март във Франция. За интервенцията са нужни най-малко 700 000 лева, от които остава да бъдат събрани 300 000 лева

Процедурата по приемане на средства от Фонда за лекуване на деца в чужбина е прекомерно мудна, а всеки минал ден е значим за живота на Никол и положението й става сериозно. Нейната последна химиотерапия у нас наближава, след което, в случай че не замине за Франция, ще се утежни.

В опит да поддържат Никол в битката с рака, група от доброволци провеждат благотворителен базар в МОЛ – Велико Търново на 3 февруари и в МОЛ – София на 10-11 февруари. На базарите ще се продават разнообразни движимости, като цялата събрана от продажбите сума ще бъде преведена на дарителската банкова сметка на Никол.

В групата „ Надежда за Никол ” във фейсбук всеки, който има опция, може да изпрати ръчно направени или ненужни движимости в помощ на базарите.

Сума по дарителската сметка на Никол може да се преведе по банков път, Изи пей или Еконт.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР