С бранда Honor се продават по-достъпни като цена устройства на

...
С бранда Honor се продават по-достъпни като цена устройства на
Коментари Харесай

Huawei вероятно е продала бранда Honor


С марката Honor се продават по-достъпни като цена устройства на Huawei
(снимка: CC0 Public Domain)

С луховете за продажба на марката за смарт телефони Honor, които циркулират в интернет от известно време, наподобява са правилни . Според последни информации, Huawei е продала Honor на новосъздадено смесено дружество с държавно присъединяване.

Журналист от тематичния портал се е свързал за коментар по тематиката с представител на Honor, откъдето е получил отговор, че „ Honor към този момент няма коментар ”. Това е почти удостоверение на договорката, разяснява създателят на обявата.

Компаниите нормално отхвърлят ​​подобни клюки, когато медиите се извърнат непосредствено към тях, само че думата „ към този момент ” в отговора на  като че ли удостоверява продажбата. Твърди се, че новосъздадената смесена компания ще се стреми към IPO (първично обществено предложение на акции) след три години.
още по тематиката
Очаква се договорката да бъде оповестена към датата 20 ноември. Тя е подписана с предпоставката, че новата компания може да купува и употребява 5G чипове.

Honor е учредена и притежавана от Huawei, като продава по-достъпни разновидности на смарт телефоните и носимите устройства на китайския колос. Двете компании също имаха навика да продават еднакъв артикул с друга марка.

Honor беше много сполучлив план на Huawei, само че повлияха на бизнеса на компанията. Именно те може да са причина за продажбата на марката.

Има упования, че новият президент на Съединени американски щати може да промени нещата към Huawei, само че сега нищо не е несъмнено. Администрацията на Тръмп предприе редица с аргумента, че националната сигурност е в заплаха.

Huawei беше възпрепятствана да употребява услугите на Гугъл на своите устройства, както и да развива своите процесори. Недостъпни за компанията станаха и редица други хардуерни съставни елементи. Това.

Какво ще се случи с Honor от този миг нататък следва да забележими. Информацията за продажбата на компанията към момента не е публично доказана, само че се чака това да стане към 20 ноември.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР