С бляскаво парти във вторник вечерта, bTV Media Group отбеляза

...
С бляскаво парти във вторник вечерта, bTV Media Group отбеляза
Коментари Харесай

Гризе го завистта и още нещо... Защо Сашо Кадиев бойкотира п...

С блестящо празненство във вторник вечерта, bTV Media Group означи сполучливия старт на новия си сезон.


 
Дълги вечерни рокли облякоха за събитието двете водещи на събитието Виктория Готева, която от това лято към този момент води и централната емисия вести и най-популярната синоптичка Натали Трифонова. Готева бе в компанията на своя екранен сътрудник Ивайло Везенков, до момента в който Цветанка Ризова пристигна сама. Не се появи и Александър Кадиев, само че другата водеща на „ Преди обед “ Деси Стоянова компенсираше отсъствието му с голяма усмивка и грациозен костюм с панталон, написа Woman.bg.



Всъщност отсъствието на сина на Катето Евро бе по сюжет, тъй като той бе записал авансово видео, в което се ожали, че не той, а Николаос Цитиридис и Иво Аръков бяха съществени водещи на светската вечер. Водещият на утринния блок Златимир Йочев беше без брачната половинка си, която скоро ще го подари с второ дете, по тази причина правеше компания на Мария Цънцарова. Продуцентът Иван Христов пристигна с жена си Ирина и децата, само че съдружникът му Андрей пропусна празненството, тъй като е на отмора с майката на своето дете Емануела Толева. В класическото черно и бяло се бяха барнали Петя Дикова, лекар Неделя Щонова и водещите на „ Търси се “ Меги и Нели.



На събитието участваха и доста публични представители на bTV, лица на медията, сътрудници, бизнес клиенти, публицисти и доста посетители. Специално послание към гостите направиха господин Любош Йетмар, Директор съдебномедицинска експертиза България и Десислава Проева – Директор Продажби в bTV Media Group. За положителното въодушевление на всички специфичен поздрав-изпълнение от сцената направиха част от финалистите от осмия сезон на „ Гласът на България “ - Рая Димитрова, Борис Христов и Георги Костадинов и последната носителка на купата - Петя Панева.
 
Един от треньорите в „ Гласът на България “ – DARA зареди с силата си гостите с осъществяване на едни от най-големите си шлагери. Певицата на драго сърце показва новата си фигура в тясна къса рокля и се раздаде на сцената с доста танци. За край на сцената се качиха „ Обичайните обвинени “ водени от Стефан Вълдобрев, а на китарата бе Иван Лечев.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР