С благотворителна инициатива ще бъде поставено началото на новата учебна

...
С благотворителна инициатива ще бъде поставено началото на новата учебна
Коментари Харесай

Читалище Димитър Благоев - 2008 г. с благотворителна...

С благотворителна самодейност ще бъде сложено началото на новата образователна година в национално читалище " Димитър Благоев - 2008 година - град Пловдив ". От понеделник, 18 септември, в библиотеката на читалището на ул. " Кръстю Пастухов " 16 пловдивчани ще могат да намерят рисунки с химикал на обичани филми и известни персони. Те са дело на секретаря на читалището Вера Аврионова и ще бъдат разпродадени благотворително за закупуване на техника.

" Рисунките са с формат А4, ламинирани. До момента максимален интерес съставляват тези, които изобразяват филми. Всяка от тях може да бъде закупена на цена от 10 лв., като със средствата ще бъде обезпечен скенер за потребностите на библиотеката ", изясни Аврионова.

От на следващия ден библиотеката към читалището ще посреща своите читатели с ново работно време - от 11:00 до 15:00 часа. А с изключение на на място, рисунките могат да бъдат поръчвани и през фейсбук страницата на читалището: https://www.facebook.com/NarodnoCitaliseDimitrBlagoev2008GGradPlovdiv/
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР