С атрактивно огнено шоу и концерт на Deep Zone Project,

...
С атрактивно огнено шоу и концерт на Deep Zone Project,
Коментари Харесай

Созопол открива туристическия сезон на 10 юни

С атрактивно огнено шоу и концерт на Deep Zone Project, на 10 юни вечерта публично ще бъде обещано началото на туристическия сезон в Созопол, заяви концесионерът на плаж " Созопол-Централен " и плаж " Хармани " Кирил Спасов, който дружно с локалната община провежда проявата.

Тържеството ще стартира с публична част и одобрение от кмета на Община Созопол Тихомир Янакиев. Предвидена е и гала по символичното връчване на влиятелния екологичен приз " Син Флаг ", който за втора поредна година ще се вее на централната линия и на плаж „ Хармани “.  

На събитието са поканени министърът на туризма Христо Проданов, министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов, вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова, регионалният шеф на област Бургас Стойко Танков. 
 iStock
Концесионерът на плаж " Созопол - Централен " и " Хармани " осведоми, че плажният сезон действително е открит на 1-ви юни като линиите са изрядни, оборудвани със спасители, чадъри и шезлонги. По думите му празничното събитие, проведено взаимно с община Созопол, носи алегоричен заряд. " Откриването на сезона, въпреки и алегорично, е значимо, освен за нас като концесионери на плажа, само че и за община Созопол, за сътрудниците от туристическия отрасъл, за всички поданици на Созопол, чийто живот и работа е в директна взаимозависимост от туризма.

Мисля, че стартът на сезона, който ще обявим, носи един мощен положителен и оптимистичен заряд, който ни е нужен на всички, след две доста тежки години, минали под знака на коронавирус пандемията и наложените ограничавания ", сподели Спасов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР