С атрактивни демонстрации в събота, 17 април, в 10 часа

...
С атрактивни демонстрации в събота, 17 април, в 10 часа
Коментари Харесай

Откриват обновена площадка за домашни любимци в „Тракия“

С атрактивни демонстрации в събота, 17 април, в 10 часа ще бъде открита обновената площадка за разходка на домашни кучета в Парка на репресираните, заяви кметът на „ Тракия” Костадин Димитров. Инструкторът-треньор Галя Конзова ще показа с присъстващите секрети за положителното другарство сред кучето и индивида, както и препоръки за неговото образование.

Междувременно най-младият пловдивски регион излъчи първи победител в акцията на Община Пловдив акцията „ Регистрирай куче и завоюва премия – 2021”.

Регистрацията на кучето Арес от породата джак ръсел териер се оказа печеливша и донесе дарове за домашния любим на Атанас Каварджиев. Електронната система генерира под печелившия номер № 9860 картотеката на Арес, а кметът на „ Тракия” Костадин Димитров връчи на стопанина му предметни награди.



Инициативата на Община Пловдив се организира за седма поредна година и е ориентирана към стимулиране на притежателите, които прецизно съблюдават законовите разпореждания. Декларирането на притежаването на домашно куче се прави по непрекъснат адрес на притежателя.

Пакетът с дарове за домашния любим включва козметика за животни и разнородни аксесоари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР