С 10% повече случаи на превишена скорост е засякла полицията

...
С 10% повече случаи на превишена скорост е засякла полицията
Коментари Харесай

10% повече случаи на превишена скорост след свалянето на табелите за камерите

С 10% повече случаи на превишена скорост е засякла полицията след свалянето на табелите за камерите на пътя. Миналата неделя влязоха в действие промени в Закона за придвижване по пътищата, които дадоха повече власт на патрулиращите служители на реда. Освен да снимат без предизвестие, те към този момент могат и да връчват фишове за неплатени санкции на пасажерите в колите.

На близо 70 милиона лв. възлизат несъбраните наказателни суми единствено за миналата година. За сметка на това, единствено за два часа при интервенция " Неплатени санкции " бяха връчени 10 фиша за 1300 лв.. Шест от тях - на еднакъв човек, предава Нова телевизия.

Проверката за лидера на автомобила и неговия сателит не завършва единствено с неговия фиш за превишена скорост за 200 лв.. 100 лв. дължи и индивидът на мястото до водача - още веднъж за превишена скорост. А за неплатена санкция за говорене по телефона, в този момент притежателят ще би трябвало да повери първокласната си кола на различен водач. Водачът не е във екстаз. На първо място поради изгубеното време.

Проверките на пътя не престават. Полицаите разчитат, че повече от парите водачите ценят личното си време и ще желаят да си го спестят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР