Рядко се спираме и замисляме за нещата, които чувстваме. Обикновено

...
Рядко се спираме и замисляме за нещата, които чувстваме. Обикновено
Коментари Харесай

Първото, което видите, показва кои емоции ви пречат да израснете

Рядко се стопираме и замисляме за нещата, които усещаме. Обикновено отрицателните страсти обгръщат цялото ни внимание.

Чувствата ни пречат да разсъждаваме рационално, да резервираме хладнокръвие. Когато човек се отърве от сходни страсти, той ще реализира естетика със себе си и със своя живот.

Този тест ще ви помогне да видите кои страсти ви пречат да се развивате, да израснете.

Отпуснете се и не мислете за нищо. Погледнете изображението нагоре. Кое е първото нещо, което видяхте?

Жената

Онези от вас, които виждат първо дамата, би трябвало да се замислят за своята непримиримост. Тя не постоянно има отрицателен нюанс, само че в този съответен случай е време да забавите ход.

Когато упоритостта се трансформира в твърдоглавство, това може само да ви навреди. Не постоянно е хубаво да отказвате помощта, която ви се предлага.

Трябва да се стараете да поддържате връзка по-често с обичаните си хора. В противоположен случай те ще се дистанцират от вас. Хубаво е да вършиме отстъпки понякога, в това няма нищо срамно.

Всички са наясно, че имате „ готин манталитет “. Не е нужно да се хвалите с това. Преобразувайте непримиримостта си в схващане, прибавете малко деликатност и ще забележите по какъв начин животът ви ще бъде надалеч по-лесен.

Сърцето

Ако първото нещо, което сте забелязали, е сърцето, евентуално сте прекомерно наивни и доверчиви.

В този съответен стадий от живота си човек би могъл да ви назова „ отворена книга “ – говорите с лекост за живота си, споделяте най-интимните преживявания с останалите.

Може и да си мислите, че когато говорите повече за себе си, вие в действителност се сближавате с околните.

Вгледайте се по-внимателно в приятелите си, на кои от тях в действителност можете да се доверите? Информацията, която безсистемно споделяте с останалите, може да ви дискредитира. Подходете егоистично – помислете малко повече за себе си и за своята сигурност.

Котките

Ако първото нещо, което сте видели, е котки, вие просто би трябвало да се отпуснете. Живеете в непрекъснат стрес и въпреки и да сте привикнали с него, рискувате да виждате заплаха на процедура на всички места.

Мислите си, че в случай че не държите дадена обстановка под надзор, всичко ще се разпадне – съвсем като кула от карти. Всъщност обаче не е неприятно да си вземете отпуск.

Изберете деликатно дестинацията си – странствуване навън в планината или събиране с близки другари на по чаша чай пред обичания си сериал. Няма значение – главното нещо в тази ситуация е да позволите и на душата, и на тялото си да се провиснал. Чак по-късно можете да се върнете още веднъж на работа.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР