Русото изкушение сподели, че много й се иска да гушне

...
Русото изкушение сподели, че много й се иска да гушне
Коментари Харесай

Златка се върна в миналото: И аз съм била чуждо дете

Русото прелъщение показа, че доста й се желае да гушне щерка. Златка има двама сина от някогашния - Благо Георгиев и от сегашния към този момент брачен партньор Карен. Интересното също, е че ги кръщава на имената на бащите им. Явно плеймейтката желае да си има и мъничка Злати. Планира обаче преди още веднъж да се втурне да основава още поколение, да мине малко време и най-малко да е станала на 40 години.

Плеймейтката се похвали още, че си направила и нов татус на британски, който е отдаден на самата нея в ролята на майка. Няколко месеца след раждането на втория й наследник е запретнала ръкави да смъква непотребните килограми с фитнес - поти се по 4-5 пъти седмично. Тя призна още и дали след раздялата с Благой Георгиев й е олекнало от грижи по непознати деца, като се има поради отрочетата на бивиия футболист. Райкова на няколко пъти се оплака, че е плащала образованието на дъщерята на Благо, до момента в който двамата живееха дружно.
Реклама
Райкова, която също е дете на разграничено семейство, при въпроса доста персонално. " И аз някъде съм била непознато дете. Грозно е, и не не ми е тежало това ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР