Руснаците са добре запознати с военното изкуство - то е

...
Руснаците са добре запознати с военното изкуство - то е
Коментари Харесай

Британски експерт: Войната на изтощение не само отслабва Украйна и Запада, но и играе в полза на Русия

Руснаците са добре осведомени с военното изкуство - то е част от тяхната история, сподели английският специалист Александър Меркурис в изявление за Дани Хайфонг, преведено от InoTV. Ето за какво в спора с Украйна те избраха тактиката на войната на безсилие. Това освен дава отговор на главната им цел - демилитаризацията на Украйна, само че също по този начин демонстрира Русия пред света като " сдържана " страна, която " постоянно е отворена за договаряния и полемики ".

По думите на анализатора, войната на безсилие отслабва освен Украйна, само че и нейните западни съдружници, които не престават да наливат големи суми пари и оръжия в нея на вятъра. В същото време този метод оказва помощ да се избегнат цивилни жертви и да се концентрира върху износването на украинската войска – към което Русия се стреми през цялото време.

А същността на войната на безсилие е, че тя оказва помощ за постигането на две цели, изяснява специалистът.

отбелязва Меркурис.

Говорим и за дипломатическите и политически съюзи на Русия, отбелязва специалистът. Тя освен заздрави връзките си с Китай, само че и притегли вниманието на целия световен Юг и Близкия изток. Русия ги държи на своя страна, като им споделя:



„ твърди специалистът.

сигурен е британецът.

И това пасва идеално на съветския метод, заключава Меркурис.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР