Руснакът Карен Хачанов стартира с победа на турнира по тенис

...
Руснакът Карен Хачанов стартира с победа на турнира по тенис
Коментари Харесай

Хачанов чака Гришо след победа над корав швед

Руснакът Карен Хачанов започва с победа на шампионата по тенис от сериите Мастърс във френската столица Париж с награден фонд 3 милиона евро. 25-годишният Хачанов, който е победител от 2018 година в шампионата победи шведския квалификант Микаел Имер с 6:4, 7:5 за 1 час и 48 минути игра.

Във вторият кръг руснакът чака спечелилия от дуела сред нашия Григор Димитров и Ришар Гаске.

Канадецът Феликс Оже-Алиасим остава в борбата за място на Финалите на ATP, след поврат над италианския квалификант Джанлука Магер с 4:6, 6:4, 6:1 в първи кръг. Деветият подложен в схемата Алиасим направи два пробива в решителния трети сет и затвори дуела с петия си мачбол след близо два часа на корта. Класирането за финалите на АTP ще ознаменува края на положителния сезон за 21-годишния канадец, който доближи до полуфиналите на US Open и до четвъртфиналите на Уимбълдън. Той също по този начин игра на финали на шампионати в Мелбърн и Щутгарт.

Американският квалификант Томи Пол също продължава напред в шампионата след триумф над германеца Ян-Ленард Шруф с 6:3, 6:4.

Испанецът Карлос Алкарас пък отстрани представителя на домакините Пиер-Юг Ербер с 6:7(4), 7:6(2), 7:5.

Джеймс Дъкуърт от Австралия в профил изненадващо номер 14 в схемата Роберто Баутиста Агут с 6:4, 5:7, 7:6 (4).

Американецът Тейлър Фриц надви над италианеца Лоренцо Сонего с 3:6, 6:2, 6:3, а сънародникът му Райли Опелка завоюва против Филип Крайнович от Сърбия с 6:3, 7:6(4).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР